FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Kararını açıkladı! Fenerbahçe'nin gol makinesi takımda kalacak mı?

Fenerbahçe'nin gol makinesi Enner Valencia takımdaki geleceği hakkında konuştu. Valencia, sarı lacivertli ekipte kalmak istediğini ifade ederek, "Fenerbahçe'de kalmak isterim. Daha önce de söyledim; burada mutluyum, insanları seviyorum. Anlaşmaya bağlı tabii ki ama kalmak isterim" dedi.

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Kararını açıkladı! Fenerbahçe'nin gol makinesi takımda kalacak mı?

Spor Toto Süper Lig’in 24. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Kayserispor'u 2-1’lik skorla mağlup ederek Galatasaray'la arasındaki puan farkını 3'e indirdi. Sarı lacivertlilerle 100. maçına çıkan Valencia, 6.dakikada takımının ilk golünü atarak 20 lig maçında 23 gole ulaştı. 

GELECEĞİ HAKKINDA KONUŞTU

Sarı lacivertli takımla kontratı sezon sonunda bitecek olan Valencia takımdaki geleceği hakkında konuştu. Valencia şunları söyledi:

"3 puanla ayrıldığımız için mutluyum. Bu deplasman her zaman zor oluyor. Taraftarlarımız yanımızda yoktu, bu galibiyeti onlara armağan ediyoruz. Biliyoruz ki yanımızda olmayı çok istiyorlardı. Umarım gollerim devam eder. Takım iyi gittikçe ben de mutluyum. Sevilla'ya iyi çalışmamız lazım. Orada iyi sonuç alıp evimize avantajlı gelmek istiyoruz. Umarım Fenerbahçe'de kalırım. Bu kulübü ve buradaki insanları seviyorum."

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Kararını açıkladı! Fenerbahçe'nin gol makinesi takımda kalacak mı? - Resim : 1

VALENCİA'NIN PERFORMANSI

Fenerbahçe tarihindeki en golcü 10. isim olan tecrübeli oyuncu, Süper Lig’de gol krallığı listesinde de zirvede yer alıyor. Bu sezon 20 lig maçında 23 gole ulaşan Valencia’nın UEFA Avrupa Ligi’nde 2, Ziraat Türkiye Kupası’nda da 1 golü bulunuyor.