Fenerbahçe transferi açıklamıştı! Umut Nayir resmi imzayı attı, formayı giydi

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Pendikspor, Fenerbahçe’den Umut Nayir’i sezon sonuna kadar kiraladığını, futbolcunun resmi sözleşmeye imza attığını açıkladı.

Fenerbahçe transferi açıklamıştı! Umut Nayir resmi imzayı attı, formayı giydi

Fenerbahçe, dün yaptığı açıklamada Umut Nayir’in sezon sonuna kadar Trendyol Süper Lig ekibi Pendikspor’a transfer olduğunu duyurmuştu. Açıklamada, “Ara transfer döneminde yapılandırması sürdürülen Profesyonel Futbol A Takımımızda, oyuncularımızdan Umut Nayir’in kiralık transferi konusunda Pendikspor ile sezon sonuna kadar anlaşmaya varılmıştır. Futbolcumuza ligin geri kalan bölümünde başarılar dileriz” denilmişti.

Fenerbahçe transferi açıklamıştı! Umut Nayir resmi imzayı attı, formayı giydi - Resim : 1

PENDİKSPOR, UMUT NAYİR İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Sarı-lacivertli takımın ardından Pendikspor, yaptığı açıklamayla Umut Nayir ile sözleşme imzalandığını açıkladı. Pendikspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Başkanımız Mahmut Türkoğlu'nun katıldığı törenle Umut Nayir, kendisini sezon sonuna kadar kiralık olarak Siltaş Yapı Pendikspor renklerine bağlayan sözleşmeye imza attı" ifadelerine yer verildi.

NE OLMUŞTU?

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 1 milyon euro olarak gösterilen Umut Nayir, bu sezon Fenerbahçe’de 13 maçta 165 dakika süre almış, gol ve asist katkısında bulunamamıştı. 30 yaşındaki futbolcu, EURO 2024 kadrosunda yer alabilmek için kiralık olarak takımdan gitmek istediğini söylemişti.