FENERBAHÇE TRANSRFER HABERLERİ: Büyük sürpriz... Bir iyi bir kötü haber: Fenerbahçe’nin iki stoperi Brezilya yolcusu!

Fenerbahçe’nin Brezilyalı stoperleri Gustavo Henrique ve Luan Peres, Brezilya ekibi Sao Paulo'ya önerildi.

FENERBAHÇE TRANSRFER HABERLERİ: Büyük sürpriz... Bir iyi bir kötü haber: Fenerbahçe’nin iki stoperi Brezilya yolcusu!

Fenerbahçe’nin sezona iyi başlayan isimlerden biri Luan Peres’ti. UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan Rennes maçında dizinden sakatlanan futbolcu, sahalara döndükten sonra yeniden sakatlandı.

Flamengo takımından kiralanan Gustavo Henrique ise sezonun ilk yarısında birçok maçta forma giyse de gösterdiği form grafiği ve ağır oyun yapısıyla eleştirilmişti.

İKİSİ DE ÖNERİLDİ

Takımdan gönderilmek istenen Gustavo’nun yanı sıra Peres hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Sabah’ın haberine göre stoper arayan Brezilya kulübü Sao Paulo'ya Fenerbahçe'den Gustavo Henrique ve Luan Peres ile birlikte Benficalı Lucas Verissimo önerildi.

Lance'de yer alan habere göre, Sao Paulo'ya transferi en düşük ihtimal olarak Verissimo gösterildi. Benfica’nın Brezilyalı stoper için 6.5 milyon euro istediği kaydedildi.

LUAN PERES’İN DURUMU

Fenerbahçe’nin ise Luan Peres içinen azından 5.5 milyon euro isteyebileceği, bu transferin kısa sürede bitebileceği belirtildi.

FENERBAHÇE TRANSRFER HABERLERİ: Büyük sürpriz... Bir iyi bir kötü haber: Fenerbahçe’nin iki stoperi Brezilya yolcusu! - Resim : 1

GUSTAVO HENRİQUE'NİN DURUMU

Sarı lacivertlilerin göndermek istediği Gustavo Henrique'nin ise transferinin en yakın ihtimal olduğunun altı çizildi.

FENERBAHÇE TRANSRFER HABERLERİ: Büyük sürpriz... Bir iyi bir kötü haber: Fenerbahçe’nin iki stoperi Brezilya yolcusu! - Resim : 2