Fenerbahçe ve Beşiktaşlılar merak ediyordu! Acun Ilıcalı’dan Ozan Tufan ve İrfan Can Kahveci açıklaması!

Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, adı Beşiktaş ile anılan Ozan Tufan ve takımına transfer olacağı söylenen İrfan Can Kahveci hakkında konuştu.

Fenerbahçe ve Beşiktaşlılar merak ediyordu! Acun Ilıcalı’dan Ozan Tufan ve İrfan Can Kahveci açıklaması!

‘Corendon Summer Tour 2023’ kapsamında Galatasaray ve Hatayspor ile hazırlık maçı yapacak olan Hull City takımının kulüp Başkanı Acun Ilıcalı, Hull City Başkan Vekili Tan Kesler, Hull City Teknik Direktörü Liam Rosenior ve takımın yeni transferlerinden Liam Delap’ın katılımıyla Türkiye Futbol Federasyonu Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde basın toplantısı düzenlendi.

Fenerbahçe ve Beşiktaşlılar merak ediyordu! Acun Ilıcalı’dan Ozan Tufan ve İrfan Can Kahveci açıklaması! - Resim : 1

"OZAN TUFAN BİZİMLE BİRLİKTE KALACAK"

Ilıcalı ismi Beşiktaş ile anılan Ozan Tufan hakkında şunları söyledi:

 “Beşiktaş benim için çok değerli bir camia. Rahmetli babam da Beşiktaşlıydı. Beşiktaş’ın benim için değeri büyüktür. Ozan konusunda konuşmalar olması normal. Ozan çok değerli, Beşiktaş çok değerli. Normal şartlarda bu ikisinin buluşması olurdu ama biz olmasıydık. Normal şartlarda Ozan, Beşiktaş’a giderdi. Ama biz ona İngiltere’de çok güzel bir ortam sağladık. Taraftarlar ona şarkılar söylüyor, bu mutluluğu orada yaşayıp Premier Lig hayali de yaşadığı için bizimle birlikte Premier Lig hayalini zorluyor. Şu an Türkiye’ye dönmek istemiyor. Bu sene bizim için çok özel bir sene. Bize katkı sağlayacağını düşünüyor. Hocamızı da seviyor. Bizimle birlikte kalacak.”

Fenerbahçe ve Beşiktaşlılar merak ediyordu! Acun Ilıcalı’dan Ozan Tufan ve İrfan Can Kahveci açıklaması! - Resim : 2

İRFAN CAN KAHVECİ'NİN DURUMU

İrfan Can Kahveci’nin Hull City’ye transfer olacağına yönelik iddialar için konuşan Iıcalı, “Böyle konularda hareket yapacaksam ilk yapacağım hamle Başkan Ali Koç’la görüşmek olur. Böyle bir şey söz konusu değil. İrfan’ı çok severim, çok büyük bir yetenek ama Fenerbahçe’de mutlu olacağını düşünüyorum. Yeni bir dönem de başlıyor. Fenerbahçe’nin de onu tutacağını düşünüyorum. Takdir ettiğim bir futbolcu” ifadelerini kullandı.