Fenerbahçe ve Galatasaray bu sefer 25 milyon euro'luk yıldız futbolcu için kapışacak. Satın alan bir sonraki sene 35 milyon euroya satacak

Süper Lig'in iki devi Fenerbahçe ve Galatasaray, transferde yine karşı karşıya gelecek gibi gözüküyor. İki kulübün de Leicester City'nin 25 milyon euroluk yıldızı Wilfred Ndidi'i transfer etmek istediği iddia edildi. Galatasaray'ın transferde avantajlı taraf olduğu gelen bilgiler arasında.

Fenerbahçe ve Galatasaray bu sefer 25 milyon euro'luk yıldız futbolcu için kapışacak. Satın alan bir sonraki sene 35 milyon euroya satacak

Süper Lig'de bu sezon 3 kere sahada karşı karşıya gelecek Galatasaray ve Fenerbahçe, yeşil sahadan önce transfer masasında da karşı karşıya gelmeyi sürdürüyor. Zaha ve Fred transferlerinin kamuoyunda büyük yankı uyandırmasının ardından iki kulübün şimdi de başka bir oyuncu için karşı karşıya geldiği öne sürüldü. 

ORTA SAHAYA TAKVİYEYE İHTİYAÇLARI VAR

Hem Fenerbahçe hem de Galatasaray, orta saha mevkindeki açıklarını kapatmak için transferin son döneminde fırsat transferleri arayışını sürdürüyor. Şu anda İngiltere Championship'te mücadele eden Leicester City'nin 25 milyon euroluk yıldızı Wilfred Ndidi'nin takımdan ayrılacağı konuşuluyor. 

Fenerbahçe ve Galatasaray bu sefer 25 milyon euro'luk yıldız futbolcu için kapışacak. Satın alan bir sonraki sene 35 milyon euroya satacak - Resim : 1

FENERBAHÇE VE GALATASARAY TALİP 

İddiaya göre Türkiye'nin iki büyük kulübü de bu futbolcuyu kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Henüz 26 yaşında olan Ndidi, stoper, merkez orta saha ve ön libero mevkilerinde forma giyebiliyor. Gelecek vaat eden futbolcular arasında gösterilen Ndidi'nin gelecek sezon göstereceği iyi bir performansın ardından 35 milyon euro gibi bedellerle yeniden İngiltere'ye dönmesinde hiçbir engel yok. 

GALATASARAY DAHA AVANTAJLI

Ndidi transferinde ise Galatasaray'ın daha avantajlı konumda olduğu değerlendiriliyor. Sarı kırmızılıların Fenerbahçe'ye göre daha ciddi bir teklif yaptığı şu an konuşulanlar arasında.