Fenerbahçe yeni Arda Güler’ini Sivas’ta buldu... İsmini Ali Koç’tan başka kimse bilmiyor

Arda Güler’i Real Madrid’e satan Fenerbahçe, genç yıldızları kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı lacivertliler, Süper Lig ekibi Sivasspor’un 17 yaşındaki kanat oyuncusu Emre Gökay'la ilgileniyor.

Fenerbahçe yeni Arda Güler’ini Sivas’ta buldu... İsmini Ali Koç’tan başka kimse bilmiyor

Transfer döneminde Ryan Kent, Edin Dzeko, İrfan Can Eğribayat, Gustavo Henrique, Umut Nayir, Alexander Djiku, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic ve Rodrigo Becao, Bartuğ Elmaz ve Mert Müldür’ü kadrosuna katan Fenerbahçe, son olarak Miha Zajc’ın sözleşmesini ise 3 yıl uzattı.

Fenerbahçe yeni Arda Güler’ini Sivas’ta buldu... İsmini Ali Koç’tan başka kimse bilmiyor - Resim : 1

FENERBAHÇE, GENÇ YILDIZLA İLGİLENİYOR 

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Arda Güler’i Real Madrid’e satmasının ardından genç yıldız arayışına girdi. Sarı lacivertli takım, Sports Digital’de yer alan habere göre Sivasspor'un 17 yaşındaki kanat oyuncusu Emre Gökay'la ilgileniyor.

FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİ BELLİ OLDU

Ertan Süzgün'ün haberine göre Fenerbahçe, 2006 doğumlu milli oyuncu Emre Gökay için Sivasspor’a para + takas önerdi.  Takasta adı geçen isimlerin Nazım ve Serdar Dursun olduğu belirtildi.  Sivasspor, takasa sıcak bakmıyor.

Fenerbahçe’nin futbolcunun bonservisini alıp 1 sezon Sivas’ta kiralık oynatma formülü de masada yer alıyor. 

Fenerbahçe yeni Arda Güler’ini Sivas’ta buldu... İsmini Ali Koç’tan başka kimse bilmiyor - Resim : 2

SAĞ VE SOL KANATTA OYNUYOR 

Transfermarkt’a göre değeri 250 bin euro olarak gösterilen genç futbolcu sağ ve sol kanat mevkilerinde forma giyebiliyor. Genç yıldız adayının Sivasspor ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Geçen sezon Sivasspor ile 4 resmi maça çıkan Gökay, 1 gol attı. 108 dakika sahada kaldı.