Fenerbahçelileri heyecan bastı. İstanbul'a uçağı bu sefer Ali Koç değil Edin Dzeko indirecek. 10 milyon euroluk yıldız geliyor

Transferin hareketli takımları arasında yer alan Fenerbahçe'de orta sahaya takviye için arayış devam ediyor. Sarı lacivertlilerin Boşnak yıldızı Edin Dzeko, Milan'dan vatandaşı Rade Krunic'e "Fenerbahçe'ye gel" telefonu açtı. Uçağı İstanbul'a bu kez Ali Koç değil Dzeko indireceğe benziyor. Krunic'in şu anki piyasa değeri 10 milyon euro bandında.

Fenerbahçelileri heyecan bastı. İstanbul'a uçağı bu sefer Ali Koç değil Edin Dzeko indirecek. 10 milyon euroluk yıldız geliyor

Süper Lig'de transferin gözde takımları arasında yer alan Fenerbahçe'de takımda hala eksikler mevcut. Sarı lacivertli yönetim bu eksikleri gidermek amacıyla çalışmalarına devam ederken, zaman zaman yardım için yıldız futbolcular devreye giriyor. Transferde devreye giren son futbolcu dünyaca ünlü golcu Dzeko oldu. 

Dzeko, Milan'dan vatandaşı Rade Krunic'e "Fenerbahçe'ye gel" telefonu açtı. Uçağı İstanbul'a bu kez Ali Koç değil Dzeko indireceğe benziyor. Krunic'in şu anki piyasa değeri 10 milyon euro bandında.

Fenerbahçelileri heyecan bastı. İstanbul'a uçağı bu sefer Ali Koç değil Edin Dzeko indirecek. 10 milyon euroluk yıldız geliyor - Resim : 1

1, 5 MİLYON EURO MAAŞ TEKLİFİNDE BULUNULDU

İtalyan ekibi Milan'dan  1 milyon Euro civarında net ücret kazanan Boşnak oyuncuya, 1.5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme teklifinde bulunuldu.

Milan, sözleşmesi 2025 yılında bitecek Krunic için 10 milyon Euro bonservis isterken Fenerbahçe bu rakamı 6-7 milyon Euro bandına çekmek için çalışıyor.

DZEKO TAM 3 KEZ ARADI

İtalyanlarla pazarlıklar sürerken, oyuncuyu ikna görevi de vatandaşı Edin Dzeko'da. Fenerbahçe'nin yeni kaptanı tam 3 kez aradığı 29 yaşındaki oyuncuya İstanbul'dan bahsederken takım içerisindeki pozitif havayı, kulübün hedeflerini, taraftarın coşkusunu anlatıyor.

Gelmeye sıcak olan Krunic, kulüpler arasındaki pazarlığın sonuçlanmasını bekliyor. Geçtiğimiz sezon Milan ile tüm kulvarlarda 34 maça çıkan Rade Krunic 1 gol, 1 asistlik istatistik yakalamıştı.