Fenerbahçe'de 1-2'lik Karagümrük zaferinde maçın parlayan yıldızını gören taraftar korktu. İsmail Hoca sinyali almalı

Fenerbahçe, Karagümrük deplasmanından altın değerinde bir 3 puanla döndü ancak sarı lacivertlilerde maçın yıldızı konumundaki futbolcu, taraftarların korkmasına neden oldu. Sosyal medyada "İsmail Hoca'nın sinyali alması gerek" yorumları yapıldı.

Fenerbahçe'de 1-2'lik Karagümrük zaferinde maçın parlayan yıldızını gören taraftar korktu. İsmail Hoca sinyali almalı

Süper Lig'de şampiyonluk yarışına giren Fenerbahçe ve Galatasaray artık puan kaybının telafisi olmadığı haftalara girdi. 

Puan kaybeden takım şampiyonluk yolunda büyük yara alacak. Bu kapsamda Fatih Karagümrük deplasmanına giden Fenerbahçe, usta ayakları Dzeko ve Batshuayi'nin golleriyle sahadan 3 puanı almayı başardı. 

SAHANIN YILDIZI OLMAMASI GEREKİYORDU 

Ancak sarı lacivertli takımda maçın yıldızı konumundaki futbolcu, taraftarların endişelenmesine neden oldu. 

Fenerbahçe'de 1-2'lik Karagümrük zaferinde maçın parlayan yıldızını gören taraftar korktu. İsmail Hoca sinyali almalı - Resim : 1

Sarı lacivertlilerin Hırvat file bekçisi Livakovic, yaptığı kritik kurtarışlarla takımının galibiyetinde önemli bir rol oynadı. İşte bu durum, savunmanın alarm verdiğini gösterdi. 

"İSMAİL HOCA SİNYALİ ALMALI"

Djiku'nun yokluğunda Serdar- Çağlar tandemine görev veren İsmail Hoca, 71'nci dakikada ise Serdar'ı oyundan alarak yerine Becao'yu koydu. Ancak taraftarlar Serdar- Çağlar ikilisini beğenmediklerini ifade ederek, hocanın yeniden Djiku- Becao ikilisine dönmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca Karagümrük'ün yakaladığı çok sayıda pozisyon için ise "İsmail Hoca savunmadaki sinyali almalı" yorumları yapıldı.