Fenerbahçe'de 1 gol 1 asistle oynayan futbolcu taraftarı yıktı. Yeniden kulübeye hapsedilecek. Kusura bakma İsmail Kartal

Fenerbahçe'de 1 gol 1 asistle oynayan ve İsmail Kartal'ın kulübeye hapsetmesi nedeniyle eleştiri aldığı futbolcu, Union maçında adeta yokları oynadı. Taraftarlar, Kartal'dan özür diledi.

Fenerbahçe'de 1 gol 1 asistle oynayan futbolcu taraftarı yıktı. Yeniden kulübeye hapsedilecek. Kusura bakma İsmail Kartal

Süper Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Fenerbahçe, Avrupa'da ise adını çeyrek finale yazdırarak ülkemize önemli bir gurur yaşattı. 

Union karşısında ilk maçı 3-0 kazanmanın avantajı ile oynayan sarı lacivertliler, maçtan 1-0 yenik ayrılmasına rağmen adını çeyrek finale yazdırmayı başardı. 

KENT TAM BİR HAYAL KIRIKLIĞI

İsmail Kartal'dan önce takıma dahil edilen ve sezon içerisinde Kartal'ın pek şans vermediği Kent, Union maçında ilk 11'de başladı. Sezon başından bu yana 1 gol 1 asistle oynayan futbolcu, gösterdiği performansla tam bir hayal kırıklığı yarattı. 

Fenerbahçe'de 1 gol 1 asistle oynayan futbolcu taraftarı yıktı. Yeniden kulübeye hapsedilecek. Kusura bakma İsmail Kartal - Resim : 1

KUSURA BAKMA İSMAİL KARTAL

Fenerbahçeli taraftarlar ise maçtan sonra sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda, Kent hakkında hocaları İsmail Kartal'dan özür dilediklerini ifade etti.