Fenerbahçe'de 1 golü İsmail Kartal yedi! 3 penaltı kaçıran futbolcuya yine penaltı attırdı. Fenerbahçe taraftarı deliye döndü

Fenerbahçe'nin İstanbulspor karşısındaki 1 golünü adeta İsmail Kartal yedi. Kartal, 3 penaltı kaçıran futbolcunun penaltıyı atmasına yeniden izin verdi. 3 penaltı kaçıran futbolcu, bu penaltıyı da kaçırarak toplamda 4 penaltı kaçırmış oldu.

Fenerbahçe'de 1 golü İsmail Kartal yedi! 3 penaltı kaçıran futbolcuya yine penaltı attırdı. Fenerbahçe taraftarı deliye döndü

Süper Lig lideri Fenerbahçe, ligin zayıf ekiplerinden İstanbulspor'u deplasmanda gol yağmuruna tuttu. 

Mücadelenin ikinci yarısında Syzmanski'nin kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda Fenerbahçe penaltı kazandı. Penaltıda topun başına daha önce 3 kez penaltı kaçıran ve genelde attığı yavaş penaltıları kaleciler kolayca tahmin eden Tadic topun başına geçti. 

Fenerbahçe'de 1 golü İsmail Kartal yedi! 3 penaltı kaçıran futbolcuya yine penaltı attırdı. Fenerbahçe taraftarı deliye döndü - Resim : 1

Tadic, yine yavaş bir şekilde gelerek atacağı köşeyi göstere göstere belli etti. Penaltının yine kaçmasının ardından taraftarlar sosyal medyada golün kaçmasının suçlusu olarak İsmail Kartal'ı gösterdi. 

Kartal'ın Fenerbahçe'nin 1 golünü yediğini söyleyen taraftarlar, penaltı atamayan oyuncuya penaltı attıran Kartal'a tepki gösterdi. Tadic bu penaltı ile birlikte toplam kaçırdığı penaltı sayısını 4'e yükseltmiş oldu. 

"KAÇIRDI DİYE 1 MAÇ O ATSIN DİĞER MAÇ O ATSIN OLMAZ"

Tercihleri nedeniyle sık sık eleştirilerin odağı olan İsmail Kartal, Tadic'in penaltı kaçırması konusunda daha önce kendisine sorulan soruya, "Oyuncu 1 maç penaltı kaçırdı diye, 1 maç o atsın diğer maç başkası atsın olmaz" ifadelerini kullanmıştı. İşte bu ifadeleri nedeniyle Tadic'in kaçırdığı penaltıda eleştiri okları İsmail Kartal'a döndü.