Fenerbahçe'de 15 milyon euro çöp kutusunun derinliklerine mi karışacak. Samandıra'da endişe hakim. Artık son şansı

Fenerbahçe'nin bu sezonki en pahalı transferi Cengiz Ünder'den hala istenilen verim alınamadı. 15 milyon euro ödenen futbolcu için baskı büyük. Samandıra'ya tam olarak hazır dönen Cengiz için endişe hakim. 15 milyon euro çöpe mi gidecek? Fenerbahçe bu transferden zarar mı edecek?

Fenerbahçe'de 15 milyon euro çöp kutusunun derinliklerine mi karışacak. Samandıra'da endişe hakim. Artık son şansı

Fenerbahçe bu sezonki mali anlamda en büyük yatırımını Cengiz Ünder üzerinden yaptı. Ancak Cengiz şu ana kadar takımının zor durumda kaldığı hiçbir maçta devreye girerek skor ya da asist katkısında bulunamadı. 

Sakat olduğu belirtilen Cengiz, tedavi sürecinin ardından Samandıra'ya yeniden döndü. Ancak Samandıra'da da Cengiz konusunda bir endişe var. Büyük yatırım yapılan futbolcunun yatırıma ne kadar sürede karşılık vereceği herkes tarafından merak ediliyor. 

ÜZERİNDEKİ BASKI BÜYÜK 

Cengiz Ünder'in bonservis maliyeti nedeniyle üzerindeki baskı büyük. Taraftarlar, 15 milyon euro para ödenen yıldız futbolcunun değerini düşürüp düşürmeyeceğini merak ediyor. Eğer Cengiz istenilen performansı sağlayamazsa, transfer başarıylarıyla adından söz edilen yönetimin karnesine de eksi not düşmüş olacak. 

Fenerbahçe'de 15 milyon euro çöp kutusunun derinliklerine mi karışacak. Samandıra'da endişe hakim. Artık son şansı - Resim : 1