Fenerbahçe'de 24 maçta 10 gol 6 asist yapan yıldız bir anda değere bindi. Ali Koç 15 milyon euro fiyat çekecek

Fenerbahçe'de bu sezonun parlayan isimleri arasında yer alan İrfan Can Kahveci, performansıyla göz doldurmaya devam ediyor. 24 maçta 10 gol 6 asistle takımın en skorer oyuncuları arasında yer alan Kahveci için Ali Koç'un 20 milyon euro bandında bir değer biçmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'de 24 maçta 10 gol 6 asist yapan yıldız bir anda değere bindi. Ali Koç 15 milyon euro fiyat çekecek

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla gelen ancak geldiği ilk 2 sezonda istenilen varlığı gösteremeyen İrfan Can Kahveci, İsmail Kartal'la birlikte adeta kendisini buldu. Bu sezon çıktığı 24 maçta 10 gol 6 asist ile takımın en skorer oyuncularından biri olan Kahveci, performansıyla göz doldurmaya devam ediyor. 

SİVASSPOR MAÇINDA MUAZZAM BİR GOL ATTI

Son olarak Fenerbahçe'nin ligde oynadığı Sivasspor maçında sahneye çıkan Kahveci, meşhur çalımını attıktan sonra topu 90'a atarak uzun süre hafızalardan çıkmayacak bir gole imza attı. Yıldız futbolcu bu golle birlikte, tarihi bir mağlubiyet alan takımı üzerindeki ölü toprağını da kaldırıp havaya attı.  

Fenerbahçe'de 24 maçta 10 gol 6 asist yapan yıldız bir anda değere bindi. Ali Koç 15 milyon euro fiyat çekecek - Resim : 1

ALİ KOÇ UCUZA BIRAKMAYACAK

Osayi, Ferdi ve Syzmanski gibi şimdiden talipleri sıraya giren İrfan Can Kahveci'yi Ali Koç ise ucuz bir rakama bırakmayacak. Transfermarkete göre 7,5  milyon euro bonservis değeri olan futbolcu için en az 15 milyon euro talep edileceği konuşulanlar arasında.