Fenerbahçe'de 38 maçta 23 gol 9 asist yapan futbolcuya maç içinde büyük rahatsızlık! Hareketi çileden çıkardı

Fenerbahçe'de bu sezon 38 maçta 23 gol 9 asistlik performansıyla göz dolduran isimler arasında yer alan bir futbolcu, Adana Demirspor maçında da gol attı ancak maç içerisinde yaptığı hareketler takım arkadaşlarını adeta çileden çıkardı.

Fenerbahçe'de 38 maçta 23 gol 9 asist yapan futbolcuya maç içinde büyük rahatsızlık! Hareketi çileden çıkardı

Süper Lig ve Avrupa'da yoluna dolu dizgin devam eden Fenerbahçe'de sezon başında gösterdikleri performansla taraftarlarının beğenisini kazanan futbolcular yeniden performanslarını yükseltmeye başladı. 

Bu futbolculardan biri de  38 maçta 23 gol 9 asistlik performansıyla göz dolduran futbolcu oldu. Yıldız futbolcu, Adana maçında da sahneye çıkarak takımını 2-1 üstünlüğe getiren gole imza attı. 

GOLDEN ÖNCE SAÇ BAŞ YOLDURDU

Bu isim dünyaca ünlü forvet Dzeko'dan başkası değil. Gol pozisyonunda klasını konuşturan Dzeko, golden önce ise takımını öne geçirme fırsatı olan birçok pozisyonu cömert şekilde harcadı. Ayrıca arkadaşlarının daha boşta olduğu durumlarda da pas opsiyonlarını kullanmayarak farkın açılmamasına neden oldu. 

Fenerbahçe'de 38 maçta 23 gol 9 asist yapan futbolcuya maç içinde büyük rahatsızlık! Hareketi çileden çıkardı - Resim : 1

İLERLEYEN DAKİKALARDA AĞIR KALDI 

Maçın ilerleyen dakikalarında ise gol bulmak için Adana Demirspor daha fazla Fenerbahçe yarı sahasına gitmeye başladı. Bu sıralarda Adana yarı sahasında boş alanlar ortaya çıktı. Sarı lacivertlilerin savunmadan gönderdiği toplar ile Dzeko ile buluştu ancak Dzeko yorgunluğu ve özelliklerinin de etkisiyle ağır kalarak topu karşı kaleye taşıyamadı.