Fenerbahçe'de Ali Koç 6 milyon euro verdiğinde çöp olacak deniyordu! Bonservisi uçtu. 11 milyon euroya fırladı

Fenerbahçe'de bir futbolcu konusunda büyük bir sevinç yaşanıyor. Geçtiğimiz sezon 6 milyon euro bonservis karşılığında sarı lacivertli takıma katılan ancak "çok pahalı, para çöp olacak" eleştirilerine maruz kalan futbolcunun piyasa değeri 11 milyon euroya fırladı.

Fenerbahçe'de Ali Koç 6 milyon euro verdiğinde çöp olacak deniyordu! Bonservisi uçtu. 11 milyon euroya fırladı

Fenerbahçe'de bu sezon altın dönemini yaşayan çok sayıda futbolcu var. O futbolculardan biri hakkında yaşanan gelişme de sarı lacivertli taraftarları bir hayli sevindirdi. 

Geçtiğimiz sezon 6 milyon euro bonservis karşılığında sarı lacivertli takıma katılan ancak "çok pahalı, para çöp olacak" eleştirilerine maruz kalan futbolcunun piyasa değeri 11 milyon euroya fırladı.

NEREDE GÖREV VERİLİRSE OYNUYOR

Sarı lacivertli takımda sol bek eksikliğinde sol beke geçen, stoper eksikliğinde stopere geçen Jayden Oosterwolde, Union maçında attığı gol ile de taraftarlarını ayrı bir sevince boğdu.  

Fenerbahçe'de Ali Koç 6 milyon euro verdiğinde çöp olacak deniyordu! Bonservisi uçtu. 11 milyon euroya fırladı - Resim : 1

Hollandalı futbolcu şimdiden hırsı ve gösterdiği performans ile Avrupalı takımların radarına girmiş durumda. 

ALMAK İSTEYEN CİDDİ BİR PARAYI GÖZDEN ÇIKARACAK

Son Transfermarket güncellemesinde Oosterwolde'nin piyasa değer 4 milyon euro birden yükselerek 11 milyon euro oldu. Ali Koç'un ise bu oyuncu için kapıyı 15 milyon eurodan açması bekleniyor.