Fenerbahçe'de Ali Koç gözünü kararttı... Galatasaray'ın transferleri sonrası iki dünya yıldızının uçağı İstanbul'a geliyor. Birine 62 milyon euro ödenmişti

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç transferler konusunda gözünü kararttı. Galatasaray'ın Tete ile Zaha'yı bitirmesinin ardından çalışmalarını sıklaştıran Fenerbahçe yönetimi hem Fred'i hem de Ndombele'nin uçağını İstanbul'a indirecek. Tottenham, Ndombele için 2019 yılında Lyon'a 62 milyon euro bonservis bedeli ödemişti.

Fenerbahçe'de Ali Koç gözünü kararttı... Galatasaray'ın transferleri sonrası iki dünya yıldızının uçağı İstanbul'a geliyor. Birine 62 milyon euro ödenmişti

Süper Lig'de bu sene büyük bir yarış olacak. Galatasaray ve Fenerbahçe sahadan önce transferlerde karşı karşıya geldi. Galatasaray'ın önce Zaha ardından da Tete'yi açıklamasıyla birlikte gözler bu kez Fenerbahçe cephesine çevrildi. Orta sahada ihtiyacı olduğu bilinen Fenerbahçe hem Manchester'den Fred hem de Tottenham'dan Ndombele ile ilgileniyor. Ali Koç transferde gözünü kararttı. İki oyuncunun uçağını da İstanbul'a yakın zamanda indirecek.

Yağız Sabuncuoğlu'Nun haberine göre; Manchester United'lı Fred'in yanı sıra Tottenham'dan Tanguy Ndombele için temaslara başladı. 

Fenerbahçe'de Ali Koç gözünü kararttı... Galatasaray'ın transferleri sonrası iki dünya yıldızının uçağı İstanbul'a geliyor. Birine 62 milyon euro ödenmişti - Resim : 1

2019 YILINDA 62 MİLYON EURO ÖDENMİŞTİ 

Fenerbahçeli yöneticiler, Tottenham Hotspur forması giyen orta saha oyuncusu Tanguy Ndombele için İngiliz ekibi Tottenham'la temas kurdu.

Geçen sezon Napoli'de kiralık olarak forma giyen 26 yaşındaki Fransız orta saha için Fenerbahçeli yöneticiler de kiralama hamlesinde bulundu.

Tottenham'ın 2019 yılında Lyon'dan 62 milyon euroya transfer ettiği Tanguy Ndombele'nin İngiliz ekibiyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.