Fenerbahçe'de Ali Koç kasanın anahtarını şak şak çevirdi. İçeriden 8 milyon euro aldı. Devre arasında dünya yıldızı getirecek

Fenerbahçe'de sezon başında transfer edilmeyen 6 numara, devre arasında takıma katılacak. Bu sezon hem satış hem de alışlar konusunda başarısından söz ettiren Ali Koç, 6 numara transferi için 8 milyon euro ayırdı. Oyuncu çok iyi olursa bu rakamın üzerine çıkılacak.

Fenerbahçe'de Ali Koç kasanın anahtarını şak şak çevirdi. İçeriden 8 milyon euro aldı. Devre arasında dünya yıldızı getirecek

Süper Lig'de bu sezon kesin şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, İsmail Kartal yönetiminde bu hedefine doğru emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Sezon başında Galatasaray ile birlikte Süper Lig seviyesinin çok üzerinde bir takım kuran sarı lacivertlilerde 6 numara pozisyonuna transfer yapılmamış ve taraftarlar bu konuda üzüntü duymuştu.

ALİ KOÇ TARAFTARLARI SEVİNDİRECEK

Ancak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetiminin 6 numara transferi konusundaki çalışmalarına şimdiden başladığı öne sürüldü. Hatta yönetimin transfer için kasadan bütçe ayırdığı bile iddia edildi. O iddiaya göre sarı lacivertli yönetim 6 numara transferine 8 milyon euro harcamayı düşünüyor. Fakat gelecek oyuncu bir dünya yıldızı olacak. Listedeki bazı isimler de ortaya çıkmaya başladı. 

ÖNCELİK MUSRATİ'DE

A Planı Braga'dan Al Musrati. Libyalı orta sahanın temsilcisi Pedro Neto sözleşme şartlarını görüşmek için İstanbul'a davet edildi. Portekiz ekibi nakit ihtiyacı nedeniyle oyuncunun satışına sıcak; talepleri ise 15 milyon Euro… Kanarya 8 milyon Euro veriyor.

Diğer aday Real Betis'ten Guido Rodriguez… Fenerbahçe, 15 milyon Euro değer biçilen  oyuncu için 8 miyon Euro bonservis artı 2 milyon Euro ‘bonus' şeklinde bir teklif hazırladı.

Ancak Rodriguez'in yaşının 29 olması nedeniyle yüksek maliyet endişesi yaşanıyor.

JOTA DA LİSTEDE

Günün sürprizi Jota transferi… Al İttihad, temmuz ayında 30 milyon Euro'ya transfer ettiği Portekizli hücum oyuncusuna yabancı kontenjanının dolması nedeniyle kulüp aranıyor.

Transferin devam ettiği ülkelere kiralanması gündemde olan Jota için Fenerbahçe devrede. 24 yaşındaki sol kanat transfer edilirse Joshua King ile yolların ayrılması gündeme gelecek.