Fenerbahçe'de Ali Koç o uçağı indirmeye kararlı. Teklif 8 milyon euro'ya çıkarıldı. Emenike arayıp 'Hemen git' dedi, her an İstanbul'a inebilir

Fenerbahçe'nin orta saha transferi konusunda ilgilendiği futbolcular arasında yer alan Wilfred Ndidi hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor. Ali Koç yönetimi transferde teklifini 8 milyon euro'ya yükseltti. Ndidi, Joseph Yobo ve Emmanuel Emenike'ye telefon etti. Emenike'nin "Hemen git" sözlerinin ardından Ndidi'nin ikna olduğu ve her an İstanbul'a inebileceği öne sürüldü.

Fenerbahçe'de Ali Koç o uçağı indirmeye kararlı. Teklif 8 milyon euro'ya çıkarıldı. Emenike arayıp 'Hemen git' dedi, her an İstanbul'a inebilir

Süper Lig'de transferin hızlı takımları arasında yer alan Fenerbahçe bu sezon 3 kupayı da müzesine götürmek istiyor. Sarı lacivertli yönetim güçlü bir kadro kurmak adına çalışmalarına tam gaz devam ediyor. 

HEDEF İYİ BİR ORTA SAHA

Fenerbahçe'de Ali Koç yönetiminin şu anki hedefi orta saha bölgesine iyi bir takviye gerçekleştirmek. Bu kapsamda  Leicester City'e 26 yaşındaki Ndidi için teklif yapıldı. Kulübünün teklifi beğenmemesi üzerine bu rakam 8 milyon euro değerine çıkarıldı. 

Fenerbahçe'de Ali Koç o uçağı indirmeye kararlı. Teklif 8 milyon euro'ya çıkarıldı. Emenike arayıp 'Hemen git' dedi, her an İstanbul'a inebilir - Resim : 1

FENERBAHÇE'NİN ESKİ YILDIZLARI DEVREYE GİRDİ 

Ndidi'nin Fenerbahçe'ye gelme konusunda kararsız kalmasının ardından devreye Fenerbahçe'nin Nijeryalı eski futbolcuları devreye girdi. Ndidi, Joseph Yobo ve Emmanuel Emenike'yi arayarak Fenerbahçe ve İstanbul hakkında bilgi aldı. Özellikle Emenike, Fenerbahçe'yi anlatırken telefonu kapatmak bilmedi. 

Ndidi'nin bu görüşmenin ardından Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı ve her an uçağa bindikten sonra İstanbul'a iniş yapabileceği öne sürüldü.