Fenerbahçe'de Ali Koç, şampiyonluk için 1.2 milyon euroyu tek kalemde yazdı verdi. Süper Lig'i sallayacak canavar geliyor

Fenerbahçe'de bu sezon artık kesinlikle şampiyonluk isteyen Ali Koç, kesenin ağzını açacak gibi duruyor. Sarı lacivertlilerin başkanının, Süper Lig'i sallayacak canavar için de 1.2 milyon euroyu tek kalemde yazıp verdiği iddia edildi.

Fenerbahçe'de Ali Koç, şampiyonluk için 1.2 milyon euroyu tek kalemde yazdı verdi. Süper Lig'i sallayacak canavar geliyor

Süper Lig'de averajla Galatasaray'ın önünde bulunan Fenerbahçe, ligin ikinci yarısında en yakın ve ezeli rakibiyle puan farkını daha da açmak için çalışmalara başladı. 

Başkan Ali Koç bu kapsamda sezon içerisinde en çok sıkıntı yaşanan bölge olan stoper mevkisine takviye yaptı. Sarı lacivertliler, dünyanın en önemli savunma oyuncuları arasında yer alan Leonardo Bonucci ile anlaşmaya vardı. 

Fenerbahçe'de Ali Koç, şampiyonluk için 1.2 milyon euroyu tek kalemde yazdı verdi. Süper Lig'i sallayacak canavar geliyor - Resim : 1

Bonservis bedeli olmadan gelecek 36 yaşındaki oyuncunun maaş bilgileri de çok geçmeden ortaya çıktı. İddiaya göre şampiyonluğu çok isteyen başkan Ali Koç, Süper Lig'i sallayacan İtalyan canavara 1.2 milyon euro maaşı tek kalemde yazıp verdi.

KISA SÜRE İÇERİSİNDE İSTANBUL'DA OLMASI BEKLENİYOR

Dzeko ile yakın arkadaş olan ve Juventus'un efsane isimleri arasında yer alan Bonucci'nin kısa bir zaman dilimi içerisinde Türkiye'ye gelip kendisini sarı lacivert renklere bağlayan imzayı atması bekleniyor.