Fenerbahçe'de Ali Koç sene başında 10 milyon euro bonservisle gönderecekti. Takımda kaldı başa bela oldu. Son yaptığı hareket taraftarı çıldırttı

Süper Lig ve Avrupa'da yenilgisiz yoluna devam eden Fenerbahçe'de Michy Batshuayi krizi yaşanıyor. Ali Koç'un devre arasında 10 milyon euro bedelle satmak üzere olduğu Batshuayi, takımda kalmasının ardından kriz çıkardı. Trnava maçında ısrarla topu Kent'e atmayan yıldız isim, Szymański'nin golüne de sevinmedi. Batshuayi'nin devre arasında takımdan gönderilme ihtimali her geçen gün artırıyor.

Fenerbahçe'de Ali Koç sene başında 10 milyon euro bonservisle gönderecekti. Takımda kaldı başa bela oldu. Son yaptığı hareket taraftarı çıldırttı

Süper Lig'de ve Avrupa'da bu sezon çıktığı 15 resmi maçı da kazanan Fenerbahçe, uzun süre kırılmayacak bir rekora imza attı. Sarı lacivertlilerin teknik patronu İsmail Kartal, takımı rotasyonlu şekilde sahaya sürmeye devam ediyor.

Dünyaca ünlü yıldız golcü Dzeko'nun arkasında rotasyon oyuncusu olarak kullanılan  Michy Batshuayi ise Spartak Trnava maçında taraftarlarına adeta saç baş yoldurttu. 

Fenerbahçe'de Ali Koç sene başında 10 milyon euro bonservisle gönderecekti. Takımda kaldı başa bela oldu. Son yaptığı hareket taraftarı çıldırttı - Resim : 1

Not: Görüntü yayıncı kuruluş Exxen'den alınmıştır. 

KENT'E ISRARLA TOPU VERMEDİ

Oyunda kaldığı süre boyunca yokları oynayan golcü futbolcu, bir önceki pozisyonda topu kendisine vermeyen Kent'ten intikamını aldı. Batshuayi ceza sahasında açıyı kaybettiği pozisyonda topu kaybetmesine rağmen Kent'e atmadı. 

SENE BAŞINDA SATILACAKTI, DEVRE ARASINA KALDI 

Sene başında Morelos'u getiren ancak transferden vazgeçen Ali Koç, 10 milyon euro değeri olan yıldız futbolcuyu da takımda tuttu. Ancak Batshuayi başa bela oldu. Değeri 9 milyon euroya düşen futbolcunun devre arasında takımdan gönderilebileceği konuşuluyor.