Fenerbahçe’de Ali Koç’un devre arasında getireceği yıldızı duyanlar yerinde duramadı. 24 yaşında, değeri 20 milyon euro

Şen şakrak yoluna devam eden Fenerbahçe’de başarılı transferler yapan Ali Koç yönetimi, devre arası için de kolları şimdiden sıvadı. Orta saha bölgesine iyi bir ismi getirmek isteyen Başkan Koç’un Portekiz’de 24 yaşındaki yıldız bir oyuncuyla ilgilendiği öne sürüldü.

Fenerbahçe’de Ali Koç’un devre arasında getireceği yıldızı duyanlar yerinde duramadı. 24 yaşında, değeri 20 milyon euro

Süper Lig’de ve Avrupa’da lider olarak yoluna devam eden Fenerbahçe’nin liderliği kimseye kaptırmaya niyeti yok.

Ali Koç ve yönetimi bu nedenle ipleri elden bırakmıyor. İsmail Kartal’a sezon başında çok iyi bir kadro veren Ali Koç’un hedefi, bu kadroyu devre arasında daha güçlü hale getirmek.

ORTA SAHADAKİ EKSİK BİLİNİYOR

Çok iyi bir ilk 11 kuran sarı lacivertlilerde, göz dolduran Fred’in yerine orta sahaya bir isim daha transfer edilmesi neredeyse tüm futbol otoritelerinin ortak görüşü. Bunun bilincinde olan Fenerbahçe yönetimi de arayışlarına hız kesmeden devam ediyor.

Fenerbahçe’de Ali Koç’un devre arasında getireceği yıldızı duyanlar yerinde duramadı. 24 yaşında, değeri 20 milyon euro - Resim : 1

ALİ KOÇ, PORTEKİZ’DEKİ YILDIZ İSME KANCAYI TAKTI

Bu kapsamda Ali Koç ve yönetiminin Portekiz’in Benfica takımında forma giyen başarılı bir futbolcuyu gündemine aldığı iddia edildi. Fenerbahçe yönetiminin transfer etmek için çalışmalara başladığı ismi duyan taraftarlar ise adeta heyecandan yerinde duramadı. 

Fotomaç’ta yer alan habere göre yaz transfer döneminde orta saha için birçok isimle görüşen ancak sonuca varamayan sarı- lacivertlilerin, Benfica'da forma giyen Florentino Luis için yeniden harekete geçtiği ileri sürüldü.

PİYASA DEĞERİ 20 MİLYON EURO

Piyasa değeri 20 milyon euro olan 24 yaşındaki ön libero için Fenerbahçe'nin şimdiden girişimlere başladığı ve Portekiz ekibiyle irtibata geçtiği aktarıldı. Ali Koç transferi devre arasında noktalayarak taraftarlarına güzel bir hediye daha vermek istiyor.