Fenerbahçe'de Avrupa devleri onun için sıraya girmişti. Ali Koç 10 milyon euro bonservis koymuştu. "Böyle Avrupa'da asla oynayamaz"

Fenerbahçe'de bir süreden bu yana gösterdiği iyi performansla taraftarın takdirini kazanan İsmail Yüksek, zorlu Trabzonspor maçında takımını eksik bırakarak eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Yüksek'i Avrupa kulüplerinin istediği ve başkan Ali Koç'un 10 milyon euro bonservis isteyeceği konuşuluyordu.

Fenerbahçe'de Avrupa devleri onun için sıraya girmişti. Ali Koç 10 milyon euro bonservis koymuştu. "Böyle Avrupa'da asla oynayamaz"

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin yenilmezlik serisini Trabzonspor bozdu. Bordo mavililer, Kadıköy deplasmanında Fenerbahçe'ye adeta kabusu yaşattı. Trabzonspor 2 golü iptal edilen mücadelede Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup etmeyi başardı. 

İSMAİL YÜKSEK YİNE KIRMIZI KART GÖRDÜ 

Fenerbahçe'de bir süreden bu yana gösterdiği iyi performansla taraftarın takdirini kazanan İsmail Yüksek, zorlu Trabzonspor maçında takımını eksik bırakarak eleştiri oklarının hedefi haline geldi.

Fenerbahçe'de Avrupa devleri onun için sıraya girmişti. Ali Koç 10 milyon euro bonservis koymuştu. "Böyle Avrupa'da asla oynayamaz" - Resim : 1

ANKARAGÜCÜ MAÇINDA DA AYNISINI YAPTI

Yüksek, hakem Zorbay Küçük tarafından 68. dakikada ilk sarı kartını görürken, 78. dakikada girdiği ikili mücadele sonrası ikinci kez sarı kart gördü ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
24 yaşındaki futbolcu, bu sezon MKE Ankaragücü ile oynanan müsabakada da kırmızı kart görmüştü.

"BÖYLE AVRUPA'DA ASLA OYNAYAMAZ"

Mücadelenin ardından Fenerbahçe taraftarının hedefindeki isimlerden biri de İsmail Yüksek oldu. Genç futbolcuyu eleştiren taraftarlar sosyal medyada "Böyle Avrupa'da asla oynayamaz" yorumunda bulundu. 

Yüksek'i Avrupa kulüplerinin istediği ve başkan Ali Koç'un 10 milyon euro bonservis isteyeceği konuşuluyordu.