Fenerbahçe’de bir devir sona erdi! Jesus, ayrılığı resmen açıkladı

Fenerbahçe’nin Portekizli Teknik Direktörü Jorge Jesus, sarı lacivertli takımdan ayrıldığını açıkladı. Jesus, “Artık serbest bir teknik direktörüm. Yeni arayışlar içinde olacağım” dedi.

Fenerbahçe’de bir devir sona erdi! Jesus, ayrılığı resmen açıkladı

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası final maçında Başakşehir’i 2-0 yenerek kupayı müzesine götürdü. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe’nin Portekizli Teknik Direktörü Jorge Jesus, sarı lacivertli takımdan ayrıldığını duyurdu.

Jesus yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Finali güzel bitirdik, kupayı kazandık. Hem Fenerbahçe tarihinde hem benim kariyerimde hem de oyuncuların kariyerinde bu kupa önemli oldu. Başkanımıza teşekkür ederim. Bana Türkiye'de çalışma fırsatı sundu. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum, bana hep sevgi gösterdiler. Bu bir veda. Artık Fenerbahçe'nin teknik direktörü değilim. Artık serbest bir teknik direktörüm. Yeni arayışlar içinde olacağım.

“BU KARARI ALALI BİR SÜRE OLDU”

Başkanımıza kararımı daha önce söylemiştim. Türkiye'de derin bir trajedi yaşandı. Türk halkına derin sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Umarım bir gün yeniden görüşürüz.

Bu kararı alalı bir süre oldu. Burada çalışmayı istemiyorum gibi bir durum değil. Türk halkı bana hep sevgi gösterdi. Türkiye'yi seviyorum. Şu anda bir karar almadım geleceğimle ilgili, bekleyeceğim.

Pişmanlık değil ama keşkeler var. Bir sezon içinde üç farklı hazırlık dönemi vardı. Bir sezon başı, ikincisi Dünya Kupası, üçüncü de maalesef deprem felaketi sonrası oldu. Bazı maçlar sahada oynanmadan kazanıldı. Hiçbirimiz mükemmel değiliz. Ben de mükemmel değilim."

Jorge Jesus, ayrıca şu ifadelere yer verdi: "Son maçımdı bugün. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Serbest bir teknik direktörüm. Buraya dair her şeyi iyi hatırlayacağım. Kolay olmadı bizim için. Taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Ülkem dışında çalıştığım her yerde bir kupa kazandım. Burada da bir kupa kazanmış oldum."