Fenerbahçe'de bir dönem 10 milyon euro bonservis biçilmişti! Ali Koç bir türlü satamadı! İstanbul'da kalacak ama Kadıköy'de değil

Trendyol Süper Lig’in yeni ekibi Pendikspor, transferde atağa kalktı. Kırmızı-beyazlılar, Miguel Crespo’yu transfer etmek için Fenerbahçe’ye teklif yaptı. Ali Koç yönetimi, 6 numara bölgesine transfer yapılması durumunda futbolcunun transferinde kolaylık sağlayabileceklerini ifade etti.

Fenerbahçe'de bir dönem 10 milyon euro bonservis biçilmişti! Ali Koç bir türlü satamadı! İstanbul'da kalacak ama Kadıköy'de değil

Avrupa ve Suudi Arabistan’da kapanan transfer dönemi Türkiye’de ise 15 Eylül’de son bulacak. Transfer döneminin son günlerine girilirken takımlar arasındaki görüşmeler de hızlandı. Son olarak Galatasaray’dan Norveçli futbolcu Fredrik Midtsjø’yu 3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer eden Pendikspor, Fenerbahçe’de forma giyen Miguel Crespo için harekete geçti.

Fenerbahçe'de bir dönem 10 milyon euro bonservis biçilmişti! Ali Koç bir türlü satamadı! İstanbul'da kalacak ama Kadıköy'de değil - Resim : 1

FENERBAHÇE KOLAYLIK SAĞLAYACAK

Ertan Süzgün’ün haberine göre Pendikspor, Miguel Crespo transferi için Fenerbahçe’ye teklif yaptı. Sarı-lacivertliler, 6 numara transferi yaparsa Crespo için Pendikspor’a kolaylık sağlayabileceklerini belirtti. Pendikspor, Crespo’nun mali şartlarının karşılanabileceği konusunda da Fenerbahçe’ye bilgi verdi.

Fenerbahçe'de bir dönem 10 milyon euro bonservis biçilmişti! Ali Koç bir türlü satamadı! İstanbul'da kalacak ama Kadıköy'de değil - Resim : 2

CRESPO’NUN KARİYERİ

Fenerbahçe’nin sözleşmesini uzatma konusunda anlaşmaya vardığı belirtilen Crespo, Vitor Pereira döneminde Portekiz ekibi Estoril Praia takımından 1.5 milyon euro bedelle transfer ettiği Portekizli futbolcu Miguel Crespo, Jorge Jesus döneminde gösterdiği performansla beklentilerin altında kalmıştı.

10 MİLYON EUROLUK TEKLİF REDDEDİLMİŞTİ

İsmail Kartal döneminde de istenilen düzeye çıkamayan futbolcu için bir dönem 10 milyon euro teklif gelmiş, Fenerbahçe ise futbolcuyu satamamıştı. Ayrıca futbolcu sezon başında ayrılmak istese de takımda kalmıştı.

Transfermarkt’a göre değeri 8 milyon euro olarak gösterilen Crespo, sarı lacivertli takımda çıktığı 65 maçta 4 gol attı, 6 asist yaptı.