Sürpriz transfer hamlesi… Pendikspor, Fenerbahçe’nin yıldızını istedi! Ali Koç izin verirse ayrılık yaşanacak!

Trendyol Süper Lig ekibi Pendikspor, Samet Akaydın’ın transferi için Fenerbahçe’den bilgi aldı. İstanbul ekibi Ali Koç yönetiminin vereceği kararı beklemeye başladı.

Sürpriz transfer hamlesi… Pendikspor, Fenerbahçe’nin yıldızını istedi! Ali Koç izin verirse ayrılık yaşanacak!

Trendyol Süper Lig’in yeni takımı Pendikspor, transfer sezonunun bitmesine kısa bir süre kala atağa kalktı. İstanbul ekibi, Fenerbahçe’nin kadroda düşünmediği Samet Akaydın’ın için sarı-lacivertli yönetimle temasa geçti.

Sürpriz transfer hamlesi… Pendikspor, Fenerbahçe’nin yıldızını istedi! Ali Koç izin verirse ayrılık yaşanacak! - Resim : 1

FENERBAHÇE’NİN KARARI BEKLENİYOR

Ertan Süzgün’ün haberine göre İstanbul ekibi, transfer için Fenerbahçe’den bilgi aldı. Pendikspor, transfer için Fenerbahçe’nin vereceği kararı bekliyor.

BONSERİSİNE 3.7 MİLYON EURO ÖDENMİŞTİ

Transfermarkt’a göre değeri 4.2 milyon euro olarak gösterilen Samet Akaydın, geçen sezonun devre arasında 3.7 milyon euro bedelle Adana Demirspor’dan transfer edilmişti.  

Sürpriz transfer hamlesi… Pendikspor, Fenerbahçe’nin yıldızını istedi! Ali Koç izin verirse ayrılık yaşanacak! - Resim : 2

SAMET AKAYDIN’IN FENERBAHÇE KARİYERİ

Sarı-lacivertlilerin Konferans Ligi’nde oynayacağı maçların kadrosuna alınmamıştı. Bu sezon sadece Maribor ile oynanan Konferans Ligi maçında 45 dakika forma giyen 29 yaşındaki Samet Akaydın, Fenerbahçe formasıyla 25 maça çıktı.