Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ilk neşteri ona vuracak! 18 milyon euroluk yıldızdan formaya güle güle

Fenerbahçe'nin yeni teknik patronu Emre Belözoğlu hızlı ve koşan bir takım oluşturmak istiyor. Aynı zamanda mücadele gücü yüksek bir takım yaratma hedefi var. Bu nedenle 18 milyon euroluk oyuncuyu yedeğe alması bekleniyor.

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ilk neşteri ona vuracak! 18 milyon euroluk yıldızdan formaya güle güle

Fenerbahçe'de son Göztepe mücadelesinde taraftar ile yaşadığı gerginlik nedeniyle sosyal medyada büyük tepki gösterilen Kerem Aktürkoğlu bir türlü performansını artıramadı. 

Bu sezon sadece 1 gole katkı verebilen Kerem, kaybedilen Göztepe maçında kaçırdığı goller ile de saç baş yoldurdu. 

EMRE BELÖZOĞLU DİNLENDİRECEK

İddialara göre Kerem'i yeniden takıma kazandırmak isteyen Emre Belözoğlu ilk etapta Çorum maçında Kerem'i yedek bırakacak. 

18 milyon euroluk oyuncunun devre arasında gönderilme ihtimali var ancak Emre hoca sezon sonunu bekleyecek. 

YENİDEN BAKACAK

Kerem'in antrenman performansı ve maçlarda sonradan aldığı süreler yeniden 11'e dönmesi konusunda referans olacak.