Fenerbahçe'de Galatasaray maçı öncesi büyük isyan çıktı. Taraftarlar hemen kadro dışı kalsın istiyor. Değeri 2 milyon 20 bin

Deplasmanda oynanan Kayserispor maçından sonra gereksiz itirazlarıyla hem Fred'in kart görmesine neden olan hem de kendini oyundan attıran Mert Hakan Yandaş'ın kadro dışı kalması isteniyor. Futbolcunun değeri 2 milyon 20 bin euro. Taraftarlar isyan ateşini yakmış durumda.

Fenerbahçe'de Galatasaray maçı öncesi büyük isyan çıktı. Taraftarlar hemen kadro dışı kalsın istiyor. Değeri 2 milyon 20 bin

Fenerbahçe dün deplasmanda ligin güçlü ekipleri arasında yer alan Kayserispor'u 4-3 mağlup etmeyi başardı ancak sarı lacivertliler bu maçta en önemli oyuncusu konumunda bulunan Fred'i kaybetti. 

SON DAKİKALARDA ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Lig maçlarında ya da Avrupa'da zaten fazla süre almayan ve sürekli yedek oturan Mert Yakan Yandaş adındaki futbolcu, süre aldığı kısıtlı dakikaları da iyi şekilde kullanamadı ve takımına büyük zarar verdi.

Fenerbahçe'de Galatasaray maçı öncesi büyük isyan çıktı. Taraftarlar hemen kadro dışı kalsın istiyor. Değeri 2 milyon 20 bin - Resim : 1

Zaman zaman kalitesizliği ve takımda yeri olmadığına yönelik eleştiriler yapılan Yandaş'ın bonservis değeri ise 2 milyon 20 bin euro.  

TARAFTAR KADRO DIŞI BIRAKILMASINI İSTİYOR

Sürekli agresif tavırları ve oyun anlamında takıma hiçbir katkı vermemesi ise Fenerbahçe taraftarlarını çileden çıkarmış durumda. Sarı lacivertli taraftarlar sosyal medyadan adeta isyan ateşini yaktı. Taraftarlar, Mert Hakan Yandaş'ın kadro dışı bırakılmasını istiyor.