Fenerbahçe'de İsmail Kartal cezayı sert kesti! 10 numara oynattığı yıldızı Kadıköy'de kulübeye hapsedecek. 1 dakika bile oynatmak yok

Fenerbahçe'de Karagümrük deplasmanında kaçırdığı gol ve yaptığı hatalarla taraftarın tepkisini çeken isim, Kadıköy'deki Olimpiakos maçında yedek oturacak. İsmail Kartal cezayı sert kesti. Maçta da forma vermeyi düşünmediği iddia edildi.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal cezayı sert kesti! 10 numara oynattığı yıldızı Kadıköy'de kulübeye hapsedecek. 1 dakika bile oynatmak yok

UEFA Konferans Ligi'nde yarı finale çıkmak isteyen Fenerbahçe, perşembe günü Olimpiakos karşısında kritik bir maça çıkacak. 

Sarı lacivertli kulüpte ilk 11 oynayacak futbolcular da şimdiden merak edilmeye başlandı. Fenerbahçe'de Karagümrük deplasmanında kaçırdığı gol ve yaptığı hatalarla taraftarın tepkisini çeken isim, Kadıköy'deki Olimpiakos maçında yedek oturacak.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal cezayı sert kesti! 10 numara oynattığı yıldızı Kadıköy'de kulübeye hapsedecek. 1 dakika bile oynatmak yok - Resim : 1

TAKIM ARKADAŞLARI DESTEK OLUYOR 

İsmail Kartal cezayı sert kesti. Maçta da forma vermeyi düşünmediği iddia edildi. Bu isim Krunic'ten başkası değil. İsmail Kartal'ın Olimpiakos maçının gidişine göre Krunic'e 1 dakika bile süre vermeyeceği öne sürüldü. 

Öte yandan takım arkadaşlarının Krunic için seferber olduğu ve oyuncunun performansını yerine getirmek için destek verdikleri aktarıldı.  

TARAFTARIN GÜVENDİĞİ 3'LÜYÜ OYNATACAK 

İsmail Kartal'ın Kadıköy'deki kritik maçta sahaya taraftarın çok güvendiği Fred, İsmail, Syzmanski 3'lüsü ile çıkması bekleniyor.