Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın başını yakarsa 8, 2 milyon euroluk 2 futbolcu yakacak! Taraftar tepki yağdırıyor

Fenerbahçe'de İsmail Kartal rotasyon yapmaya devam ediyor. Ancak rotasyon yapılan takımın yeteri kadar performans vermemesi, 2 futbolcuyu yeniden gündeme getirdi.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın başını yakarsa 8, 2 milyon euroluk 2 futbolcu yakacak! Taraftar tepki yağdırıyor

Sezon başında Süper Lig'in en iyi kadrolarından birine sahip olduğu ifade edilen Fenerbahçe'de devre arasında gerçekleştirilen transferlerin de takıma güç katacağı tahmin ediliyordu. 

Ancak işler pek de öyle gitmedi. Çünkü Krunic ve Bonucci'den istenilen verim alınamadı. King de sürekli sakatlanarak kendi bölgesinde iyi bir alternatif oluşturmadı. Üstelik bu oyuncuların gelmesinin yanı sıra takımdan gönderilen Crespo ve Emre konusunda da büyük bir pişmanlık yaşanıyor. 

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın başını yakarsa 8, 2 milyon euroluk 2 futbolcu yakacak! Taraftar tepki yağdırıyor - Resim : 1

Crespo'nun mevcut piyasa değeri 6 milyon euro. Oyuncu, taraftarın en çok sevdiği futbolculardan biriydi. Üstelik kenarda da iyi bir seçenecekti ancak gönderildi. Yine Emre Mor da 2, 3 milyon euro değerindeki piyasa değeri ile dikkat çekiyor. Sonradan oyuna girdiği maçlarda da takımı hızlandırmasıyla biliniyordu.  

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın başını yakarsa 8, 2 milyon euroluk 2 futbolcu yakacak! Taraftar tepki yağdırıyor - Resim : 2

YERİNE KİNG VE ZAJC'I TERCİH ETTİ 

Crespo ve Emre Mor'un yerine King ve Zajc'i tercih eden İsmail Kartal'ın başını yakarsa işte bu iki gönderdiği futbolcu yakacak. Çünkü sarı lacivertliler Trabzonspor maçıyla birlikte yoğun bir fikstüre giriyor. Burada her futbolcuya ihtiyaç olacak ve sonradan oyuna girenler ile rotasyonda kullanılanların iyi performans sergilememesinin faturası da yine İsmail Kartal'a çıkacak.  

Taraftarlar işte bu nedenle Kartal'a tepki göstererek, yaptığı tercihlerin yanlış olduğunu dile getiriyor. 

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın başını yakarsa 8, 2 milyon euroluk 2 futbolcu yakacak! Taraftar tepki yağdırıyor - Resim : 3