Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın yerine istenen teknik adam konuştu! "Gelirim ama" diyerek tek şartını sundu. Eski aşk küllerinden doğacak

Fenerbahçe'de tarihi 6-1'lik mağlubiyetin ardından İsmail Kartal'ın istifası isteniyor. Kartal'ın yerine taraftarların en çok istediği teknik adamdan da sürpriz bir açıklama geldi. Tecrübeli hoca, "Gelirim ama" diyerek tek şartını sundu.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın yerine istenen teknik adam konuştu! "Gelirim ama" diyerek tek şartını sundu. Eski aşk küllerinden doğacak

Sezona çok iyi başlayan ancak bu iyi başlangıcını hem oyun anlamında hem de skor anlamında sürdüremeyen Fenerbahçe'de İsmail Kartal'a yönelik istifa sesleri yükselmeye başladı. 

TARİHİ MAĞLUBİYETTE PAYI BÜYÜK 

FC Nordsjælland karşısında alınan 6-1'lik tarihi mağlubiyette yaptığı değişiklikler, kadro tercihi ve teknik hatalar nedeniyle payının büyük olduğu belirtilen İsmail Kartal'ın takımdan istifa etmesi isteniyor. Taraftarlar, Kartal yerine şimdiden istedikleri teknik adamın ismini söylemeye başladılar. 

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın yerine istenen teknik adam konuştu! "Gelirim ama" diyerek tek şartını sundu. Eski aşk küllerinden doğacak - Resim : 1

"GELİRİM AMA BİR ŞARTIM VAR"

Fenerbahçeli taraftarların eski aşkı Vitor Pererira, küllerinden doğabilir. Bir Fenerbahçe taraftarı, Londra’da Vitor Pereira ile karşılaşıp sohbet etti. Pereira'nın taraftarla sohbetinde şu ifadeleri kullandığı öne sürüldü:

"Fenerbahçe taraftarına selamım var. Bir gün bir daha neden olmasın. Ama gelirsem bu seneki gibi transferler yapılması lazım" 

Diğer yandan bazı Fenerbahçe taraftarları ise Pereira'nın geldiği ilk sezon elinde Nani ve Persie gibi dünya yıldızıları olduğunu ancak yine de şampiyonluğun gelmediğini hatırlattı.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın yerine istenen teknik adam konuştu! "Gelirim ama" diyerek tek şartını sundu. Eski aşk küllerinden doğacak - Resim : 2