Fenerbahçe'de o futbolcunun değeri düştü! Eski bonservisi 2 milyon 20 bin euro idi. Yenisini görünce şaşıracaksınız

Transfermarket'in değer güncellemeleri yapmasının ardından Fenerbahçe'de bir futbolcunun değerinde de düşüş yaşandı. Eski değeri 2 milyon 20 bin euro olan futbolcunun yeni değerini görünce şaşıracaksınız.

Fenerbahçe'de o futbolcunun değeri düştü! Eski bonservisi 2 milyon 20 bin euro idi. Yenisini görünce şaşıracaksınız

Fenerbahçe'de son dönemde tepkilerin odağındaki isimler arasında yer alan bir futbolcu hakkında yeni bir gelişme yaşanıyor. 

Sarı lacivertlilerde Kayserispor maçının son dakikalarında yaptığı gereksiz hareketlerle belki de Galatasaray maçının kazanılmasını riske sokan Mert Hakan Yandaş'a taraftarlardan büyük tepki var. 

HEP SONRADAN OYUNA GİRDİ 

Sezon başından bu yana yedek bekleyen ve bu sezon sadece 13 maçta, birçoğunda da sonradan süre alan Mert Hakan Yandaş, sadece 3 asist yapabildi. Gol ise hiç atamadı. Ayrıca tüm bu performans düşüklüğünün yanı sıra hal ve hareketleri de eleştiri konusu oldu. 

Fenerbahçe'de o futbolcunun değeri düştü! Eski bonservisi 2 milyon 20 bin euro idi. Yenisini görünce şaşıracaksınız - Resim : 1

BONSERVİS DEĞERİ DÜŞTÜ

Transfermarket'in futbolcu değerlerine güncelleme yapmasının ardından Mert Hakan Yandaş'ın değerinde de düşüş meydana geldi. Yandaş'ın daha önce 2 milyon 20 bin euro olan değeri 1 milyon 80 bin euro'ya düşmüş oldu.  

İSMAİL KARTAL'I ÇOK SİNİRLENDİRDİ

Kayserispor maçında yaptığı hareketlerle de İsmail Kartal'ı maç sonunda aşırı derecede sinirlendiren Yandaş'ın devre arasında takımdan gönderebileceği ifade ediliyor. 

Fenerbahçe'de o futbolcunun değeri düştü! Eski bonservisi 2 milyon 20 bin euro idi. Yenisini görünce şaşıracaksınız - Resim : 2

2020 YILINDA GELDİ

Fenerbahçe'de 2020 yılında Sivasspor'dan transfer olan Mert Hakan Yandaş, geldiği 3 yıldan bu yana takımın şampiyon olamamasında katkısı olan isimler arasında gösteriliyor.