Fenerbahçe'de sadece 5 maç oynayabildi. Dünyaca ünlü futbolcu Karagümrük'te yedek kaldı. Artık forma giyemeyecek

Fenerbahçe'nin Karagümrük ile karşı karşıya geldiği mücadelede Serdar Aziz ve Çağlar Söyüncü'nün ilk 11'de beraber görev alması taraftarda soru işaretlerine neden olmuştu. Yedekte bekleyen dünyaca ünlü yıldız hakkında şok bir bilgi ortaya çıktı.

Fenerbahçe'de sadece 5 maç oynayabildi. Dünyaca ünlü futbolcu Karagümrük'te yedek kaldı. Artık forma giyemeyecek

Süper Lig'de şampiyonluk yolunda ilerleyen 2 takımdan biri olan Fenerbahçe, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. 

Mücadeleden 2-1 üstünlük ile ayrılmayı başaran Fenerbahçe'de savunma göbeğinde Serdar Aziz ve Çağlar Söyüncü'nün forma giymesi, tartışmaya neden oldu. Savunmanın çok açık vermesi nedeniyle Karagümrüklü futbolcular birçok pozisyonda Livakovic ile rahat rahat karşıya karşıya kaldı.

Fenerbahçe'de sadece 5 maç oynayabildi. Dünyaca ünlü futbolcu Karagümrük'te yedek kaldı. Artık forma giyemeyecek - Resim : 1

DÜNYACA ÜNLÜ FUTBOLCU YEDEK KALDI

Sarı lacivertlilerde dünyaca ünlü futbolcu Bonucci'nin yedek kalması ise tartışmalara neden oldu. Sarı lacivertli taraftarlar, yıldız ismin oynatılmamasının ilginç olduğunu, eğer oynatılmayacaksa neden transfer edildiğini sorgulamaya başladı. 

Fenerbahçe'de sadece 5 maç oynayabildi. Dünyaca ünlü futbolcu Karagümrük'te yedek kaldı. Artık forma giyemeyecek - Resim : 2

YEDEK KALMA NEDENİ BELLİ OLDU

Ancak Fenerbahçe kulislerinde Bonucci'nin yedek kalmasıyla ilgili şok bir bilgi yayııldı. Buna göre İsmail Kartal'ın oyuncunun transferine onay verdiği ancak sonrasında şans verdiği maçlarda hem fiziğini yeterli bulmaması hem de oyuncunun ağır kaldığını düşünmesi nedenile Bonucci'yi yedek kulübesinde bıraktı. 

Şu ana kadar Süper Lig'de 5 maça çıkan Bonucci'nin bundan sonra forma şansının çok zor olduğu ifade edildi.