İşte Tahir Karapınar'ın Fenerbahçe'den alacağı maaş

Fenerbahçe'de sezonun kalan maçlarında görev yapacak olan Tahir Karapınar'ın maaşı ortaya çıktı.

İşte Tahir Karapınar'ın Fenerbahçe'den alacağı maaş

Fenerbahçe'de sezonun kalan 8 haftasında takımın başında Tahir Karapınar olacak.

Altyapı koordinatörlüğüne getirilen Pro-lisanslı Tahir Karapınar'ın teknik heyet ile birlikte sezonun kalan kısmında sahada olacağını açıklayan Fenerbahçe'de hedef, Türkiye Kupası'nı kazanmak ve Avrupa biletini alabilmek.

Takımın başına teknik direktör olarak pro-lisans sahibi bir teknik adam çıkarmak zorunda olan Fenerbahçe tercihini Karapınar'dan yana kullandı.

Tahir Karapınar kararında Emre Belözoğlu etikili olurken; Pro-lisans sahibi Serdar Dayat'ın ise kulüpteki görevine son verildi.

Futbol akademi altyapı koordinatörü olarak görevine getirilen Karapınar için, "Sezonun kalan bölümünde Futbol A Takımımızın teknik heyeti ile birlikte sahaya çıkacaktır" açıklaması yapıldı.

Karapınar'ın hoca olması taraftarların tepkisine neden oldu. Karapınar'ın son olarak 2017-18 yılında Konyaspor'da yardımcı hocalık görevi yaptığı ve 2 yıldır da saha içinden uzak kaldığı görüldü.

Tahir Karapınar futboldan uzak kaldığı dönemde İzmir Gazetesi'nde spor yazıları yazdı.

Takımın başında idmanlara çıkan Karapınar'ın maaşı da belli oldu. Sabah'ın iddiasına göre; Tahir Karapınar sarı lacivertli kulüpten aylık 20 bin TL kazanacak.