Fenerbahçe’de sürpriz ayrılık! Genç futbolcu resmi maça çıkmadan Fransa’ya gidiyor!

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Barış Sungur’a Fransa’daki bir takımdan resmi teklif geldiği, futbolcunun transferi konusunda ciddi mesafe kaydedildiği belirtildi. Sarı lacivertli takımın genç futbolcunun satışından bonservis bedeli kazanacağı ifade edildi.

Fenerbahçe’de sürpriz ayrılık! Genç futbolcu resmi maça çıkmadan Fransa’ya gidiyor!

Transfer döneminde Ryan Kent, Edin Dzeko, İrfan Can Eğribayat, Gustavo Henrique, Umut Nayir, Alexander Djiku, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic ve Rodrigo Becao’yu kadrosuna katan Fenerbahçe’de çalışmalar sürerken kadrodaki isimlere transfer teklifleri de gelmeye devam ediyor.

Fenerbahçe’de sürpriz ayrılık! Genç futbolcu resmi maça çıkmadan Fransa’ya gidiyor! - Resim : 1

FRANSA'DAN RESMİ TEKLİF GELDİ

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre sarı lacivertli takımı Bucaspor 1928’dan 2020 yılında kadrosuna kattığı genç futbolcu Barış Sungur için Fransa’dan resmi teklif geldi.  Futbolcunun gitme noktasında ciddi bir mesafe kaydedildiği belirtildi.

Fenerbahçe’de sürpriz ayrılık! Genç futbolcu resmi maça çıkmadan Fransa’ya gidiyor! - Resim : 2

FRANSA'YA GİDEBİLİR

Genç futbolcu, görüşmelerin olumlu sonuçlanması durumunda kariyerine Fransa’da devam edecek, Fenerbahçe bonservis geliri elde edecek.

Son olarak Kuşadasıspor’da kiralık olarak forma giyen Barış Sungur, Fenerbahçe’ye geri döndü. 21 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe’de resmi bir maça çıkmadı.