Fenerbahçe'de taraftara saç baş yolduran ismin bileti kesildi. Yerine 25 milyon euroluk dünya yıldızı bile gelebilir

Fenerbahçe'de her maç taraftara saç baş yolduran Altay Bayındır'ın bileti kesildi. Yönetim, Bayındır yerine 3 önemli kaleciyi gündemine aldı. Bu kalecilerden biri zamanında bonservisi için 25 milyon euro ödenen dünyaca ünlü bir kaleci.

Fenerbahçe'de taraftara saç baş yolduran ismin bileti kesildi. Yerine 25 milyon euroluk dünya yıldızı bile gelebilir

Avrupa Konferans Ligi'nde gösterdiği performansla taraftarının beğenisini kazanan Fenerbahçe, aynı başarıyı Süper Lig'de de göstermek istiyor. Sarı lacivertlilerde Fred ve Cengiz Ünder transferinin ardından taraftarların tüm ilgisi artık kaleci transferine çevrildi. Çünkü sarı lacivertlilerde Altay Bayındır neredeyse çıktığı her maçta taraftarlara saç baş yolduruyor. Altay aynı zamanda kalesine gelen tüm ilk topları yemesi nedeniyle de taraftarın artık takımda istemediği bir futbolcu. 

Fenerbahçe'de taraftara saç baş yolduran ismin bileti kesildi. Yerine 25 milyon euroluk dünya yıldızı bile gelebilir - Resim : 1

YERİNE 3 YILDIZ KALECİNİN İSMİ GÜNDEME ALINDI

Fenerbahçe'de külübede oturmayı kabul etmeyen, birinci kalecilik için de yetersiz görülen Altay'ın artık bileti kesildi. Futbolcunun transfer sezonunun bitiş tarihine kadar gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Altay yerine de Fenerbahçe kalesini taşıyabileceği değerlendirilen 3 önemli isim gündeme alındı. 

Fenerbahçe'de taraftara saç baş yolduran ismin bileti kesildi. Yerine 25 milyon euroluk dünya yıldızı bile gelebilir - Resim : 2

BİRİNE 25 MİLYON EURO BONSERVİS ÖDENMİŞTİ

Sarı lacivertli yönetimin transfer listesinin başında Dominik Livakovic yer alıyor. Taraftarın da çok istediği yıldız futbolcu her an resmi olarak açıklanabilir. Fenerbahçe'nin Livakovic'ten sonraki hedefi ise dünyaca ünlü kaleci David De Gea. Şu anda bonservisi elinde olan yıldız futbolcu için Manchester United, 2011 yılında Atletico Madrid'e 25 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. De Gea'nın güncel değeri ise 13 milyon euro. Yaşı da 32. Fenerbahçe'nin transfer listesinin son sırasında ise Keylor Navas yer alıyor.