Fenerbahçe'de taraftarı sinirden çılgına döndüren isim ilk 11'de yok. Görenler sevindi. Kafasına su şişesi fırlatılmıştı

Fenerbahçe'de son dönemdeki performansı nedeniyle eleştiri oklarının hedefindeki Altay Bayındır, deplasmandaki Maribor maçında yedek soyundu. Altay'ın kafasına su şişesi fırlatıldığı anlar sosyal medyada paylaşılmış ve o taraftara tepki gösterilmişti.

Fenerbahçe'de taraftarı sinirden çılgına döndüren isim ilk 11'de yok. Görenler sevindi. Kafasına su şişesi fırlatılmıştı

Süper Lig'de Gaziantep galibiyeti ile başlayan Fenerbahçe, Avrupa'da da yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor. Sarı lacivertliler Kadıköy'de ilk maçta 3-1 mağlup ettiği Maribor ile bu sefer de deplasmanda karşılaştı.

KADRODA ALTAY SÜRPRİZİ

İsmail Kartal'ın bir türlü vazçmek istemediği Altay'ı Maribor maçında yedeğe çekmesi sürpriz olarak algılandı. Fakat Altay'ın yerine İrfan Can Eğribayat'ın oynadığını gören Fenerbahçe taraftarları sevindi. Çünkü Altay'ın performansı uzun süreden bu yana taraftar tarafından beğenilmiyor. 

KAFASINA SU ŞİŞESİ FIRLATILMIŞTI

Altay Bayındır'ın Gaziantep FK maçında kafasına su şişesi fırlatıldığı anların sosyal medyada dolaşıma girmesi çok konuşulmuştu. Altay'ın kafasına su şişesi fırlatan taraftara, yaptığı hareketin yanlış olması nedeniyle tepki yağdı .