Fenerbahçe'de transfer olan futbolcunun değeri 8, 5 milyon eurodan aşağı indi. İsmail Kartal ısrarla istemişti

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın ısrarla istediği ve devre arasında takıma katılan futbolcu ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Oyuncunun değeri 8,5 milyon eurodan aşağı düştü. Son dönemde de yedek kalıyordu.

Fenerbahçe'de transfer olan futbolcunun değeri 8, 5 milyon eurodan aşağı indi. İsmail Kartal ısrarla istemişti

Süper Lig'de Galatasaray'la birlikte şampiyonluğun en yakın adayı konumunda bulunan Fenerbahçe'de Trabzonspor maçının etkileri atlatılmaya çalışılıyor. 

Sarı lacivertlilerde hem Avrupa'da hem de Süper Lig'de bundan sonraki süreçte hangi oyuncuların kadroya gireceği de merak ediliyor. 

YENİ TRANSFER SINIFTA KALDI 

İsmail Kartal'ın ısrarla istediği ve devre arasında takıma katılan futbolcu ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Oyuncunun değeri 8,5 milyon eurodan aşağı düştü. Son dönemde de yedek kalıyordu. 

Fenerbahçe'de transfer olan futbolcunun değeri 8, 5 milyon eurodan aşağı indi. İsmail Kartal ısrarla istemişti - Resim : 1

DEĞERİ ŞİMDİ 7,5 MİLYON EURO

Takıma istenilen anlamda kalite getirmediği yönünde eleştirilen Krunic'in mevcut transfermarket değeri 7,5 milyon euroya kadar düştü. Milan'dan transfer edilen futbolcunun Fenerbahçe'deki geleceği de şimdiden merak ediliyor.