Fenerbahçe'den o yıldızı koparacaklar, kararlılar. Ali Koç'u da çaresiz bırakacaklar. Fransız ekibi 15 Milyon Euro'yu gözden çıkardı

Fenerbahçe'de son dönemin parlayan isimleri arasında yer alan bir futbolcuyu Fransızlar takımdan koparmaya kararlı. Fransız ekibi, teklifini 15 milyon euroya yükseltti. Ali Koç'u da çaresiz bırakacaklar.

Fenerbahçe'den o yıldızı koparacaklar, kararlılar. Ali Koç'u da çaresiz bırakacaklar. Fransız ekibi 15 Milyon Euro'yu gözden çıkardı

Fenerbahçe'de iyi performans gösteren futbolculara ciddi teklifler gelmeye devam ediyor. Ciddi tekli yapılan futbolculardan biri de İsmail Yüksek oldu. Fransa'nın Lyon ekibi tarafından transfer teklifi yapılan Yüksek için önce 8 milyon euro önerildi. Ancak bu teklifin Fenerbahçe cephesinde kabul görmemesinin ardından teklif 12 milyon euroya yükseltildi. 

GÖRÜŞMELER YİNE TIKANDI 

Fenerbahçe'nin beklentisinin 20 milyon euro civarında olması nedeniyle görüşmeler yeniden tıkandı. Yüksek'i Fenerbahçe'den koparmakta kararlı olan Marsilya ise Lyon'un da önüne geçerek Ali Koç'a 15 milyon euro net para teklif etti. Fenerbahçe yönetiminin bu teklifi düşünmek için süre istediği ileri sürüldü. 

İSMAİL'LE KONUŞULACAK

Fenerbahçe taraftarının İsmail Yüksek'in takımda kalmasını istediği biliniyor. Yüksek'in Avrupa Şampiyonası'nda bir kez daha vitrine çıkıp değer yükseltmesi de ihtimaller arasında yer alıyor. Bu nedenle Fenerbahçe yönetimi, İsmail'in de fikrini alarak bir karar verecek.