Fenerbahçe'den resmi açıklama geldi! İsmail Kartal'ın gözbebeği ilk devreyi kapattı... Samandıra'da acil toplantı kararı

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden Rodrigo Becao’nun sakatlığı hakkında resmi açıklama geldi. İsmail Kartal'ın gözbebeği konumundaki futbolcular arasında yer alan Becao’nun tendonlarında kopma ve kasığında yırtık tespit edildi. İlk devreyi kapattığı tahmin ediliyor. Samandıra'da ise olağanüstü hal var.

Fenerbahçe'den resmi açıklama geldi! İsmail Kartal'ın gözbebeği ilk devreyi kapattı... Samandıra'da acil toplantı kararı

Fenerbahçe'de peş peşe gelen sakatlıklar taraftarların canını sıkmaya devam ediyor. Sarı lacivertli taraftarların Rodrigo Becao hakkında beklediği resmi açıklama ise kulüp tarafından yapıldı. 

Ancak açıklama Fenerbahçe taraftarlarını çok üzdü. Becao’nun tendonlarında kopma ve kasığında yırtık tespit edildi. İlk devreyi kapattığı tahmin ediliyor. Samandıra'da ise olağanüstü hal var. 

Fenerbahçe'den konuyla ilgili yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Profesyonel Futbol A Takımımızda Siltaş Yapı Pendikspor maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncularımızın hastanede görüntülemeleri gerçekleştirilmiştir.

Yapılan tetkikleri neticesinde; Rodrigo Becao’nun Hamstring grubundan (biseps femoris) tendon kopması, Fred Rodrigues’in kasık bölgesinde 2. derece yırtık tespit edilmiştir. Oyuncularımızın tedavi süreçleri başlatılmıştır.

Aynı karşılaşmada oyundan çıkmak zorunda kalan bir diğer oyuncumuz Samet Akaydın da ise herhangi bir bulgu tespit edilmemiştir."