Fenerbahçe’den şaşırtan transfer! Galatasaray’ın eski yıldızıyla anlaşma sağlandı! İlk uçakla İstanbul’a geldi

Fenerbahçe, Fransız ekibi Marsilya’dan eski Galatasaraylı futbolcu Bartuğ Elmaz’ın transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı lacivertli takım, Fransız kulübü ve futbolcuyla anlaşmaya vardı. Genç yıldız, resmi imzayı atmak için İstanbul’a geldi.

Fenerbahçe’den şaşırtan transfer! Galatasaray’ın eski yıldızıyla anlaşma sağlandı! İlk uçakla İstanbul’a geldi

Transferin şuana kadar en aktif takımı olan Fenerbahçe, Ryan Kent, Edin Dzeko, İrfan Can Eğribayat, Gustavo Henrique, Umut Nayir, Alexander Djiku, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic’i kadrosuna kattı.

Yeni isimlerin kadroya katılması için çalışmalar devam ederken sarı lacivertli takım, bir transferi daha bitirdi.

Fenerbahçe’den şaşırtan transfer! Galatasaray’ın eski yıldızıyla anlaşma sağlandı! İlk uçakla İstanbul’a geldi - Resim : 1

ANLAŞMA SAĞLANDI

Fenerbahçe, orta saha oyuncusu Bartuğ Elmaz’ın transferi için oyuncu ve kulübü Marsilya ile  anlaşma sağladı. Sarı lacivertliler, genç oyuncuyu bonservisiyle kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İki kulüp arasında resmî evrak işlemleri tamamlanıyor.

Fenerbahçe’den şaşırtan transfer! Galatasaray’ın eski yıldızıyla anlaşma sağlandı! İlk uçakla İstanbul’a geldi - Resim : 2

İSTANBUL'A GELDİ

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre genç futbolcu, sağlık kontrolünün ardından resmi imzayı atmak için İstanbul’a geldi.

Transfermarkt’a göre değeri 300 bin euro olarak gösterilen Bartuğ Elmaz, geçen sezon Fransız ekibinin formasını 7 maçta giydi ve 2 gol attı.