İtalyan basını yazdı! Fenerbahçe ve Galatasaray’dan çılgın transfer hamlesi! Dünya yıldızını resmen istediler

İtalyan basını Fenerbahçe ve Galatasaray’ın İtalyan devi Juventus’tan ayrılması beklenen Leonardo Bonucci’ye transfer teklifinde bulunduğunu yazdı.

İtalyan basını yazdı!  Fenerbahçe ve Galatasaray’dan çılgın transfer hamlesi! Dünya yıldızını resmen istediler

Transfer dönemi Türkiye ve dünyada hareketli şekilde geçmeye devam ediyor. Birçok yıldız futbolcu yeni takımlarına imza atarken ayrılıklar da yaşanıyor. Bu ayrılıklardan biri İtalyan devi Juventus’ta yaşanıyor.

TAKIMDAN AYRILACAK

Torino ekibinin efsaneleri arasında yer alan İtalyan stoper Leonardo Bonucci, Juventus’un ABD’de yapacağı kampın kadrosundan çıkarıldı. Yıldız futbolcunun takımdan ayrılması yönünde karar alınsa da kalmak için çabaladığı belirtildi.

İtalyan basını yazdı!  Fenerbahçe ve Galatasaray’dan çılgın transfer hamlesi! Dünya yıldızını resmen istediler - Resim : 1

FENERBAHÇE VE GALATASARAY TEKLİF YAPTI

İtalyan basınında ise futbolcu hakkında çarpıcı bir haber yer aldı. Tuttosport gazetesinde yer alan habere göre Fenerbahçe ve Galatasaray, Bonucci’ye transfer teklifinde bulundu.

Ancak futbolcunun ülkesinden ayrılmak istemediği Lazio veya Roma’ya transfer olabileceği kaydedildi.

İtalyan basını yazdı!  Fenerbahçe ve Galatasaray’dan çılgın transfer hamlesi! Dünya yıldızını resmen istediler - Resim : 2

BONUCCI'NİN KARİYERİ

Transfermarkt’a göre değeri 1,5 milyon euro olarak gösterilen Bonucci, İtalyan ekibinde geçen sezon 26 maça çıktı, 2 gol attı.

Tecrübeli futbolcu kariyerinde Inter, Inter Primavera, Pisa Sporting Club, SSC Bari, Treviso FBC 1993, Milan ve Juventus formaları giydi. Kariyerinde 664 maça çıktı, 12 gol attı.