Fenerbahçeli Osayi, Trabzonspor maçında yaşananları anlattı! “Her şey çılgıncaydı”

Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcu Bright Osayi- Samuel, Trabzonspor maçında yaşananlara ilişkin olarak, “Bence maçın durdurulması gerekiyordu. Kalecimize bir cisim atıldı ve kanaması vardı. Kısa süre sonra bir serbest vuruş oldu ve gol attılar, bu nasıl olabilir! Kendimizi savunmak zorunda kaldık çünkü her şey çılgıncaydı” dedi.

Fenerbahçeli Osayi, Trabzonspor maçında yaşananları anlattı! “Her şey çılgıncaydı”

Trendyol Süper Lig’in 30.haftasında oynanan maçta Trabzonspor ile Fenerbahçe, 17 Mart Pazar günü Akyazı Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Fenerbahçe, Fred (2) ve Michy Batshuayi’nin attığı gollerle 3-2 kazandı.

Fenerbahçeli Osayi, Trabzonspor maçında yaşananları anlattı! “Her şey çılgıncaydı” - Resim : 1

5 KİŞİ TUTUKLANDI

Maçın ardından Fenerbahçeli futbolcular saha ortasında sevindiği sırada sahaya giren taraftarlar futbolculara saldırdı, futbolcular da kendilerine saldıranlar karşılık verdi. Maçın ardından gözaltına alınan 12 kişiden 5’i çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Olayları içinde yer alan futbolcuların olan Fenerbahçe’nin Nijeryalı oyuncusu Bright Osayi- Samuel, yaşadıklarını Nijerya basınından Socccernet'e anlattı.

Fenerbahçeli Osayi, Trabzonspor maçında yaşananları anlattı! “Her şey çılgıncaydı” - Resim : 2

"MAÇIN DURDURULMASI GEREKİYORDU"

Maçın durdurulması gerektiğini kaydeden Osayi, “Bence maçın durdurulması gerekiyordu. Kalecimize bir cisim atıldı ve kanaması vardı. Kısa süre sonra bir serbest vuruş oldu ve gol attılar, bu nasıl olabilir! Kendimizi savunmak zorunda kaldık çünkü her şey çılgıncaydı” dedi.

“BAZI TARAFTARLARIN ELİNDE KESİCİ ŞEYLER VARDI”

Osayi şunları kaydetti:

“Olaylar şiddete dönüştüğünde ve oyuncular karşılık vermeye başladığında bu hiçbir yerde kabul edilemez. Oyuncuların karşılık vermesi haklı çünkü bazı taraftarların elinde kesici şeyler vardı.”

Fenerbahçeli Osayi, Trabzonspor maçında yaşananları anlattı! “Her şey çılgıncaydı” - Resim : 3

“SAHAYA YABANCI MADDE ATMA HER YERDE VAR ANCAK AŞIRIYA KAÇTIĞINDA HAKEM MAÇI DURDURMAK ZORUNDA”

“Eğer oyuncularımızdan biri yaralansaydı, bu sadece kulüpler için değil tüm lig için sorun olurdu” diyen Osayi, “Oyuncular kendilerini güvende hissetmedikleri ve zarar görebilecekleri bir yere gitmek istemezler. Sahaya yabancı madde atma sadece Türkiye'de değil her yerde var. Ancak, aşırıya kaçtığında hakem maçı durdurmak zorunda” ifadelerini kullandı.