Fenerbahçeli yıldız için görüşmeler yapılmıştı! Fatih Terim’den transfer açıklaması!

Panathinaikos’un teknik direktörü Fatih Terim transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Terim, Fenerbahçe forması giyen Samet Akaydın’ın transferi için,” En kısa zamanda olumlu veya olumsuz bir haber alacağız" dedi.

Fenerbahçeli yıldız için görüşmeler yapılmıştı! Fatih Terim’den transfer açıklaması!

Yunan ekibi Panathinaikos’un teknik direktörü Fatih Terim takımının Yunanistan Kupası son 16 turu ilk maçında Olympiakos ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçeli yıldız için görüşmeler yapılmıştı! Fatih Terim’den transfer açıklaması! - Resim : 1

Terim, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başarılı teknik direktör Fenerbahçe’de forma giyen Samet Akaydın’ın transferi için konuştu.

TERİM: OLUMLU VEYA OLUMSUZ BİR HABER ALACAĞIZ

Terim, Samet’in transferi için “Samet Akaydın'a gelince sportif direktörümüz İstanbul'a gitti ve geri geldi” dedi. Fenerbahçe'den cevap beklediklerini aktaran Fatih Terim, "En kısa zamanda olumlu veya olumsuz bir haber alacağız" şeklinde konuştu.

Fenerbahçeli yıldız için görüşmeler yapılmıştı! Fatih Terim’den transfer açıklaması! - Resim : 2

Transfermarkt’a göre Fenerbahçe’nin 3.7 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Samet Akaydın, bu sezon 11 maçta forma giydi. 29 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.