Fenerbahçeliler bu habere kilitlenmişti… Menajeri son noktayı koydu! Valencia’nın geleceği o gün belli olacak!

Fenerbahçe’nin sözleşme uzatma görüşmeleri yaptığı Enner Valencia’nın menajeri futbolcunun durumu hakkında Cuma günü karar vereceklerini ifade etti. Fenerbahçe’nin önceliğe sahip olduğunu ifade eden Vargas, “Brezilya, Meksika, Dubai ve Suudi Arabistan'dan gelen tekliflerle ilgili de görüşmeler gerçekleştirdik” dedi.

Fenerbahçeliler bu habere kilitlenmişti… Menajeri son noktayı koydu! Valencia’nın geleceği o gün belli olacak!

Fenerbahçe’nin bu sezon en golcü ismi olan Enner Valencia gösterdiği performansla göz doldurdu. Manchester City’nin golcüsü Erling Haaland’ın ardından Avrupa’nın en golcü ismi olan Enner Valencia’nın sarı lacivertlilerle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

Futbolcunun menajeriyle Fenerbahçe arasındaki sözleşme uzatma görüşmelerinden şimdiye kadar bir sonuç alınamazken menajer Gonzalo Vargas açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçeliler bu habere kilitlenmişti… Menajeri son noktayı koydu! Valencia’nın geleceği o gün belli olacak! - Resim : 1

CUMA GÜNÜ KARAR VERİLECEK

Vargas, Cuma günü Enner Valencia ve ailesiyle birlikte teklifleri değerlendireceklerini ifade etti. Birçok kulüple görüştüklerini ifade eden Vargas, "Cuma günü Enner ve ailesiyle birlikte masadaki seçeneklere karar vereceğiz. Fenerbahçe, sözleşme yenileme için her zaman önceliğe sahip. Brezilya, Meksika, Dubai ve Suudi Arabistan'dan gelen tekliflerle ilgili de görüşmeler gerçekleştirdik” dedi.

Fenerbahçeliler bu habere kilitlenmişti… Menajeri son noktayı koydu! Valencia’nın geleceği o gün belli olacak! - Resim : 2

“ÜST DÜZEY OYNAMAYA DEVAM ETMEK İSTİYOR”

"Dubai ve Suudi Arabistan'daki seçenekleri arka planda tutuyoruz” diyen Vargas, “Enner için bugün en önemli şey futbol. 33 yaşında ve yaşına rağmen kariyerinin en iyi anını yaşıyor. Maaşı göz ardı etmeden, Milli Takım'da oynamaya devam etmek ve kariyerini üst düzey sürdürmek etmek istiyor” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeliler bu habere kilitlenmişti… Menajeri son noktayı koydu! Valencia’nın geleceği o gün belli olacak! - Resim : 3

FİLM 2024 SONUNA DOĞRU YAYINLANACAK

Valencai’nın hayatını konu edinecek olan film hakkında konuşan Vargas, “Enner'in hayatını anlatacak olan uzun metrajlı filmi 2024'ün sonuna doğru yayınlamayı planlıyoruz. Filmin çekimleri Türkiye, Ekvador ve Katar'da üst düzey oyuncuların katılımıyla gerçekleşecek. İspanyolca dublajlı versiyonunun yanı sıra ana dil İngilizce olacak” dedi.

ALEX'İN REKORUNU EGALE ETTİ

Fenerbahçe formasını bu sezon 44 maçta giyen Enner Valencia, 32 gol attı, 6 asist yaptı. Golcü futbolcu, ligde 28 gol atarak Alex De Souza’ya ait rekoru egale etti.