Fenerbahçeliler İstanbul’a gelmesini bekliyordu! Yeni transferin gelişinde rötar çıktı! Taraftarlar çok üzülecek

Fenerbahçelilerin gelişini büyük bir heyecanla beklediği Hırvat kaleci Dominik Livakovic’in transferinde beklenmedik bir gelişme yaşandı. Futbolcunun İstanbul’a gelmesi beklenirken Dinamo Zagreb Teknik Direktörü Sergej Jakirovic, Livakovic’in yarın oynanacak lig maçında kaleyi koruyabileceğini ifade etti. Zagreb’in futbolcunun son bir maç daha oynaması isteği kabul edilirse tecrübeli kalecinin gelişi uzayacak.

Fenerbahçeliler İstanbul’a gelmesini bekliyordu! Yeni transferin gelişinde rötar çıktı! Taraftarlar çok üzülecek

Fenerbahçe, Hırvatistan’ın basınında yer alan haberlere göre Dinamo Zagreb takımında forma giyen Dominik Livakovic’i 9 milyon euro bonservis ve 1 milyon euro bonus karşılığında kadrosuna kattı. Sarı lacivertlilerin transferini açıklamak için gün saydığı kalecinin bugün İstanbul’a gelmesi planlanırken yeni bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçeliler İstanbul’a gelmesini bekliyordu! Yeni transferin gelişinde rötar çıktı! Taraftarlar çok üzülecek - Resim : 1

"YARIN KALEDE OLACAK"

Dinamo Zagreb Teknik Direktörü Sergej Jakirovic, Sparta Prag ile yarın oynanacak maç öncesi düzenlenen basın toplantısında Hırvat kaleciyle ilgili gelen soruya yanıt vererek Jakirovic, "Livakovic mi? Bugünkü bilgilere göre yarın kalede olacak" açıklamasını yaptı.

Fenerbahçeliler İstanbul’a gelmesini bekliyordu! Yeni transferin gelişinde rötar çıktı! Taraftarlar çok üzülecek - Resim : 2

GELİŞ TARİHİ DEĞİŞEBİLİR

Bu açıklama sonrası gözler Fenerbahçe kulübüne çevrildi. Sarı lacivertli kulüp teklifi kabul ederse Livakovic’in gelişi Cuma gününe sarkacak.

Transfermarkt’a göre değeri 12 milyon euro olarak gösterilen Livakovic, Dinamo Zagreb formasıyla çıktığı 290 maçta 233 gol yedi, 135 maçta kalesini gole kapattı.