Fenerbahçe'nin 10 milyon euro bonservis istediği Batshuayi transferinde İngiliz kulübünden şaka gibi teklif. Duyan Fenerbahçe taraftarı sinirden deliye döndü

Fenerbahçe'nin 10 milyon euro bonservis bedeli biçtiği Batshuayi transferinde İngiliz kulübünün Fenerbahçe yönetimine yaptığı teklif, taraftarları adeta sinirden deliye döndürdü.

Fenerbahçe'nin 10 milyon euro bonservis istediği Batshuayi transferinde İngiliz kulübünden şaka gibi teklif. Duyan Fenerbahçe taraftarı sinirden deliye döndü

Fenerbahçe'de dünyaca ünlü golcü futbolcu Dzeko'nun takıma katılmasının ardından ilk 11'in sahibi de Dzeko oldu. Ancak bu durum, başka bir yıldız futbolcu Batshuayi'yi hoşnut etmedi. Çünkü Batshuayi de geçtiğimiz sezonu oldukça iyi bir şekilde geçirmişti. 

TEKLİF DEĞERLENDİRMEYE ALINDI 

Batshuayi için İngiliz kulübü Nottingham Forest'ten gelen teklif de Fenerbahçe kulübü tarafından değerlendirmeye alındı. Hatta sarı lacivertli yöneticiler hızlı bir şekilde boşta olan golcü futbolcu Morelos'u İstanbul'a getirdi. Batshuayi'nin gidişinde pürüz çıkmasının ardından ise yabancı kontenjanı nedeniyle bu transfer çıkmaza girdi. 

FENERBAHÇE'YE KOMİK TEKLİF

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre ise İngiliz kulübü Nottingham Forest, Fenerbahçe'ye komik bir teklifte bulundu. 

Forest, Batshuayi’nin maaşını ‘paylaşımlı’ ödemek istedi. Bu talep doğal olarak Fenerbahçe cephesinde kabul görmedi, hatta sert bir tepki ile karşılandı. Ali Koç ve yönetimi de masadan kalktı.  Nottingham Forest'in hem teklif yükseltmesi hem de maaş sorununu çözmesi durumunda yeniden görüşme gündeme gelecek, aksi takdirde transfer tamamen rafa kaldırılacak. Batshuayi de 1 sezon daha Fenerbahçe forması giyecek.