Fenerbahçe'nin 12 milyon euroluk prensinde işler tamam. Livakovic sen artık arkana yaslan. Gece uçağı İstanbul'a iniyor

Fenerbahçe'nin bir süreden bu yana kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu Çağlar Söyüncü'de anlaşmanın tamam olduğu iddia edildi. 12 milyon euro değerindeki futbolcunun bu gece saatlerinden itibaren İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Kaleci Livakovic de bu savunma hattıyla arkasına yaslanacak.

Fenerbahçe'nin 12 milyon euroluk prensinde işler tamam. Livakovic sen artık arkana yaslan. Gece uçağı İstanbul'a iniyor

Süper Lig'de oynadığı futbolla göz kamaştıran Fenerbahçe'de peş peşe gerçekleştirilen transferler, taraftarları mutlu ediyor. 

Sarı lacivertlilerde şu ana kadar Samet Akaydın ve Umut Nayir ile yollar ayrılırken, Krunic ve Bonucci gibi 2 dünya yıldızı kadroya eklendi. 

Şampiyonluk yolunda savunma hattının önemini bilen Ali Koç ise şimdi yeni bir yıldızı daha İstanbul'a indirmeye hazırlanıyor. 

DEĞERİ 12 MİLYON EURO 

Sarı lacivertlilerin bir süreden bu yana görüşmelerini sürdürdüğü Çağlar Söyüncü'de anlaşmanın tamam olduğu iddia edildi. 12 milyon euro değerindeki futbolcunun bu gece saatlerinden itibaren İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Kaleci Livakovic de bu savunma hattıyla arkasına yaslanacak.  

Fenerbahçe'nin 12 milyon euroluk prensinde işler tamam. Livakovic sen artık arkana yaslan. Gece uçağı İstanbul'a iniyor - Resim : 1