Fenerbahçe'nin 15 milyon euro net para istediği yıldız oyuncuya Fransa'dan sonra bir talip de Almanya'dan. Ali Koç'un 2 dudağı arasında

Fenerbahçe'nin 15 milyon euro net ücret istediği İsmail Yüksek'e teklifler gelmeye devam ediyor. Fransa'dan sonra bir Alman ekibinin de Yüksek için Ali Koç'un kapısını çaldığı öğrenildi. Ancak fiyatta indirim yapıp yapmamak başkan Koç'un 2 dudağı arasında.

Fenerbahçe'nin 15 milyon euro net para istediği yıldız oyuncuya Fransa'dan sonra bir talip de Almanya'dan. Ali Koç'un 2 dudağı arasında

Fenerbahçe'de takımın iyi performans göstermesiyle birlikte adeta oyunculara da transfer teklifleri yağmaya başladı. 

Sarı lacivertlilerde son günlerin gözde oyuncusu ise İsmail Yüksek oldu. Sarı lacivertlilerde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Yüksel'e teklifler peş peşe gidiyor. 

FRANSA'DAN SONRA ALMANYA EKİBİ

Fransız ekibi Lyon'un bonuslar dahil 12 milyon euroluk teklifinden sonra bir talip de Almanya'dan çıktı. Yağız Sabuncuoğlu'nun özel haberine göre VfB Stuttgart, Fenerbahçe’den İsmail Yüksek’e talip oldu.

Fenerbahçe'nin 15 milyon euro net para istediği yıldız oyuncuya Fransa'dan sonra bir talip de Almanya'dan. Ali Koç'un 2 dudağı arasında - Resim : 1

Alman ekibi, Fenerbahçe ve Lyon arasında yapılan resmi görüşmeleri yakından takip ediyor ve konuyla ilgili sürekli bilgi alıyor. Sürecin işleyişine göre transfere dahil olup resmi teklif yapmayı düşünüyorlar. 

ALİ KOÇ'UN 2 DUDAĞI ARASINDA

Fenerbahçe, Yüksek'ten en az 15 milyon euro gelir bekliyor. Fiyatta indirim yapıp yapmamak ise sadece başkan Ali Koç'un 2 dudağı arasında.