Fenerbahçe'nin 15 milyon euro'luk futbolcusuna hem İspanya'dan hem de İngiltere'den talip. Ali Koç tamam derse hemen uçağa binecek

Fenerbahçe'de 2 yıldan bu yana en gözde oyuncular arasında yer alan Atilla Szalai'ye hem İtalya'dan hem de İngiltere'den talip çıktı. Oyuncunun güncel bonservis bedeli 15 milyon euro. Ali Koç'un onay vermesi durumunda Szalai iki kulüpten biri için uçağa binebilir.

Fenerbahçe'nin 15 milyon euro'luk futbolcusuna hem İspanya'dan hem de İngiltere'den talip. Ali Koç tamam derse hemen uçağa binecek

Fenerbahçe'ye transfer olduğu günden bu yana taraftarın en çok sevdiği isimler arasında yer alan Atilla Szlai, gösterdiği performansla da fiyatını neredeyse ikiye katladı. Sarı lacivertli futbolcuya bu transfer döneminde İngiliz ve İtalyan kulüplerinden peş peşe transfer teklifleri geliyor. 

Attila Szalai, geride kalan sezonda Fenerbahçe formasıyla 52 resmi maçta 4630 dakika oynadı ve 3 gol atıp 2 asist yaptı. 

Fenerbahçe'nin 15 milyon euro'luk futbolcusuna hem İspanya'dan hem de İngiltere'den talip. Ali Koç tamam derse hemen uçağa binecek - Resim : 1

10 MİLYON EURO AŞAĞISINA MASAYA OTURMAYACAKLAR

Szalai ile Premier Lig ekibi Everton'ın da ilgilendiği biliniyor. Fenerbahçe'nin bu transfer için 10 milyon eurodan aşağı gelecek hiçbir teklifi kabul etmeyeceği ifade edildi. 

İTALYAN EKİBİ DE DEVREDE 

A Spor'da yer alan habere göre; La Liga ekibi Valencia, Attila Szalai için devreye girdi. Haberde İspanyol ekibinin başarılı oyuncu için resmi girişimlere başlamasının beklendiği belirtildi. 

DEĞERİ 15 MİLYON EURO 

Atilla'nın şu anki güncel piyasa değeri 15 milyon euro. Değerinde bir teklif gelmesi ve Ali Koç'un da onaylaması durumunda Atilla, Avrupa uçağına binebilir.