Fenerbahçe'nin 20 milyon euroluk dünya yıldızının eşinden ortalığı ayağa kaldıran paylaşım! Taraftarlar çılgına döndü

Fenerbahçe'nin 20 milyon euro değerindeki hayat damarı konumunda bulunan Fred'in eşinden taraftarları çıldırtan bir paylaşım geldi. Taraftarlar, bu paylaşımın kendilerini üzdüğünü dile getirdi.

Fenerbahçe'nin 20 milyon euroluk dünya yıldızının eşinden ortalığı ayağa kaldıran paylaşım! Taraftarlar çılgına döndü

Süper Lig'in lideri Fenerbahçe, liderliğini kendi evinde kaybetmemek adına Galatasaray ile önemli bir maça çıkacak. 

Adeta tüm Türkiye bu maçı bekliyor. Dev maç öncesinde tartışmalar geçtiğimiz hafta iki takımın oynadığı maçlardan sonra başladı. 

Fenerbahçe'nin Kayserispor'u 4-3 yendiği maçın son dakikalarında Fred'in kırmızı kart yemesi büyük tartışmalara neden oldu. Hakem, Fred'in kendisine hakaret ettiğini raporuna yazarken, Galatasaray taraftarları ise Fred'in yılbaşını ailesiyle kutlamak için bilerek kart gördüğünü iddia etti.

Fenerbahçe'nin 20 milyon euroluk dünya yıldızının eşinden ortalığı ayağa kaldıran paylaşım! Taraftarlar çılgına döndü - Resim : 1

Sarı kırmızılı taraftarlar bu tezlerini daha önceki yılbaşı kutlamalarına dayandırdı. Galatasaraylılar, Fred'in İngiltere'de oynarken de benzer bir kart gördüğünü söyledi. 

20 MİLYON EUROLUK YILDIZIN EŞİNDEN ÜZEN PAYLAŞIM

Bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe'nin 20 milyon euro değerindeki dünya yıldızı Fred'in eşinin Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda Fenerbahçe taraftarlarını üzdü. 

Fred'in eşi Monique Salum sosyal medya hesabından yılbaşı kutlaması paylaşımı yaparak, "Ailem için teşekkürler İsa! Bu Noel kutsanmış ve özel anlarla çevrili olsun! Gelin ve evimizde bir ikamet edin!" dedi. Salum'un bu mesajı, yılbaşına özel hazırlandıkları şeklinde yorumlandı. 

İşte o paylaşım: 

Fenerbahçe'nin 20 milyon euroluk dünya yıldızının eşinden ortalığı ayağa kaldıran paylaşım! Taraftarlar çılgına döndü - Resim : 2

Fenerbahçe'nin 20 milyon euroluk dünya yıldızının eşinden ortalığı ayağa kaldıran paylaşım! Taraftarlar çılgına döndü - Resim : 3

Fenerbahçe'nin 20 milyon euroluk dünya yıldızının eşinden ortalığı ayağa kaldıran paylaşım! Taraftarlar çılgına döndü - Resim : 4