Fenerbahçe'nin 30 milyon euro fiyat biçtiği isim maça çıkamayacak. Kara haber geldi

Fenerbahçe'nin 30 milyon euro euro fiyat biçtiği yıldız oyuncudan kara haber geldi. Başarılı futbolcunun sarı kart cezası nedeniyle Karagümrük maçında sahadaki yerini alamayacağı öğrenildi.

Fenerbahçe'nin 30 milyon euro fiyat biçtiği isim maça çıkamayacak. Kara haber geldi

Süper Lig'de şampiyonluk hedeflemesi nedeniyle puan kaybına tahammülü olmayan Fenerbahçe, kritik maçta Fatih Karagümrük karşısına çıkacak. 

Sarı lacivertlilerde Djiku, Fred ve İsmail Yüksek'in dönecek olması taraftarı sevindirdi ancak bir futbolcudan kara haber geldi. 

Ali Koç'un 30 milyon euro fiyat biçtiği yıldız futbolcunun, Karagümrük maçında sarı kart cezası nedeniyle sahadaki yerini alamayacağı öğrenildi. 

Fenerbahçe'nin 30 milyon euro fiyat biçtiği isim maça çıkamayacak. Kara haber geldi - Resim : 1

SON DÖNEMDE ELEŞTİRİ OKLARI ÜZERİNDE 

Sezona çok şık gollerle başlayan ancak sonrasında attığı goller bıçak gibi kesilen Szymanski, bir süreden bu yana ağları havalandıramaması nedeniyle yoğun eleştiri alıyor. Oyuncunun 2'nci Olimpiakos maçında göstereceği performans da şimdiden merak ediliyor. 

İSMAİL KARTAL'A DA ELEŞTİRİ VAR

Szymanski konusunda İsmail Kartal'a da eleştiri var. Taraftarlar, oyuncusunun performansını eskiye döndürememesinde İsmail Kartal'ın da suçu olduğunu ve önlem almadığını dile getiriyor.